Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Cargo reeditează albumul de hituri "XXII"

Albumul Cargo "XXII" a fost reeditat într-o ediție limitată. Discul include cele mai bune piese ale trupei, marcând 22 de ani de activitate scenică. Materialul poate fi comandat de pe site-ul oficial al trupei.

Trupa CARGO la Zilele Prieteniei în Piața Constituției pe 29 iunie 2013

Albumul "XXII" este povestea unei trupe care trăiește prin fani. Lansarea sa oficială a avut pe 10 mai 2007, incluzând piese precum "Anarhia", "Ziua Vrăjitoarelor", "Doi Pași", "Frunza Verde", "Ielele", "Mama" sau "Destin".

Toate aceste hituri vor putea fi ascultate live pe 15 mai la Hard Rock Cafe, unde Cargo va susține un concert special, cu tematică aniversară. Biletele pentru concert au prețuri cuprinse între 50 de lei (cu loc la masa) și 70 de lei VIP (cu loc la masă în fața scenei).

Ultimul videoclip lansat de Cargo este pentru single-ul "A 5-a dimensiune". Filmările au avut loc la sfârșitul lui 2013 în mai multe etape, pe parcursul a trei luni. Au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști. Montajul este unul dinamic, cadrele se succed cu repeziciune, transmițând dinamism și încordare. Privitorul este captivat, astfel încât la final s-ar putea trezi cu maxilarul încleștat.

“Este un clip foarte interesant, cu o mulțime de imagini inedite, și reprezintă trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfârșitul lumii, subiect intens mediatizat în presa. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârșitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în rândul populației la auzul acestor zvonuri”, a mai explicat Adi Bărar.

Cargo – “A 5-a dimensiune”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk&w=600]

Trupa Cargo are o istorie de peste 27 de ani, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii precum: MTV Music awards 2004 pentru “Best Rock”, nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act” și Dublu disc de aur 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Awards pentru “Best Rock” (2005), Disc de Aur albumul “XXII” (2008).

Componența actuală a formației este: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrișan - voce și chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu - chitară bas și Ionut Carja  - clape.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cargo
RECOMANDARE:Cumpără un album CARGO

album-cargo-live-arenele-romanealbum-cargo-spiritus-sanctus

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor lansează albumul "The Vishnu Room"

Vești bune pentru fanii solistei irlandeze Sinead O'Connor. Controversata cântăreața a anunțat că noul material discografic poartă numele "The Vishnu...

Închide