Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Buena Vista Social Club transformă Bucureștiul în Havana pentru ultima oară

După 16 ani în care au încântat publicul din lumea întreagă, Orchestra Buena Vista Social Club se pregătește să ne spună "Adios!" în ultimul turneu mondial, ce va ajunge la Sala Palatului din București sâmbătă, 28 iunie 2014.
Omara Portuondo cu Buena Vista Social Club la Bucuresti pe 25 iunie 2013

Omara Portuondo cu Buena Vista Social Club la Bucuresti pe 25 iunie 2013

Turneul ”Adios” începe luna viitoare în Europa și va parcurge 4 continente și 38 de țări până în 2015 – un adevărat tur triumfal prin care legendarii muzicieni cubanezi se despart de publicul lor. Turneul ajunge la București pe 28 iunie, la Sala Palatului, loc care i-a găzduit de fiecare dată când aceștia au fost invitați în România.

Binecunoscutele piese Chan Chan, El cuarto de Tula, Candela, Dos gardenias, Guantanamera sau Besame mucho vor face să vibreze din nou publicul român, în interpretarea celei mai prestigioase și galonate orchestre de muzică cubaneză și a inegalabililor soliști Omara Portuondo și Eliades Ochoa. Ca de fiecare dată, măiestria interpretării și pofta de viață a cubanezilor vor ridica Sala Palatului în picioare și vor transforma culoarele dintre scaune în adevărate ringuri de dans.

Concert Buena Vista Social Club la Sala Palatului

Concert Buena Vista Social Club la Sala Palatului

În plus față de anii trecuți, concertul de adio va include proiecții video, prin care vor fi omagiați membrii proiectului Buena Vista Social Club care nu mai sunt printre noi, dar care au contribuit semnificativ la gloria și notorietatea acestui proiect și a muzicii cubaneze în general - Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Manuel Galban.

Fundația Culturală Phoenix a organizat concertele Buena Vista Social Club din București încă din anul 2004 și se bucură de onoarea de a face posibilă ultima întâlnire între muzicienii cubanezi și publicul român. Indiferent dacă i-ați văzut deja sau încă nu ați reușit să îi vedeți, notați în calendar data de 28 iunie, pentru că este ultima ocazie cu care vă puteți delecta într-un spectacol live cu muzicienii legendari de la Buena Vista Social Club.

Video Omara Portuondo - Veinte Anos (Live la Sala Palatului în 2013)

Prețurile biletelor pentru concertul Buena Vista Social Club la Sala Palatului:

  • Categoria I - 350 lei
  • Categoria II - 300 lei
  • Categoria III - 250 lei
  • Categoria IV - 200 lei
  • Categoria V - 150 lei
  • Categoria VI - 100 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dj Sava & Raluka feat. Connect-R - "Aer" - VIDEOCLIP

După succesul înregistrat cu piesa "Aroma", Dj Sava, Raluka și Connect-R s-au întors cu un nou single, ce mizează pe...

Închide