Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Blaj aLive 2014: noi confirmări și facilități de camping

Aria Urbană, IMPEX, The Speakers, AnySound și Verde completează programul Scenei Mari de la Blaj aLive în cele două zile de festival de pe Câmpia Libertății, din weekendul 7-8 iunie. Noi confirmări pentru Scena Electronică precum și alte surprize vor fi anunțate în zilele următoare.
Blaj aLive 2014

Blaj aLive 2014

Camping Blaj aLive 2014

Blaj aLive 2014 oferă îndrăgostiților de libertate posibilitatea de a sta la cort, într-o zonă de camping care se va deschide vineri, 6 iunie, de la ora 12:00 și va avea grijă de publicul Blaj aLive campat până luni, 9 iunie, ora 12:00.

Campingul va fi pregătit cu toate facilitățile pentru călători, iar amatorii de ciclism au acces și spații de parcare pentru biciclete. În plus, membrii organizațiilor de ciclism partenere ale festivalului vor beneficia de acces gratuit la Blaj aLive dacă ajung pe două roți la festival din alte orașe ale țării.

Bilete și abonamente pentru Blaj aLive 2014

Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping și parcare este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platformele iabilet.ro și shop.artmania.ro. Pentru informații detaliate puteți consulta site-ul oficial Blaj aLive și pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Blaj aLive 2014 se va desfășura între 7-8 iunie 2014, pe Câmpia Libertății. Festivalul este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces pentru concertul Kyla La Grange

Artista britanică Kyla La Grange va susține pe 15 mai 2014 un concert în premieră în România, în clubul The...

Închide