Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Blaj aLive 2014: Kenny Larkin și Dan Andrei urcă pe Scena Electronică

Kenny Larkin și Dan Andrei sunt noile confirmări la Blaj aLive 2014, eveniment ce se va desfășura între 7-8 iunie 2014, pe Câmpia Libertății.

Kenny Larkin

La Blaj aLive avem Detroit Techno de cea mai bună calitate. Sâmbătă noapte Scena Electronică va fi dirijată de Kenny Larkin, main act la butoane. Artist cu greutate în comunitatea clubbing din România, a petrecut revelioane, Arene Romane și cele mai importante evenimente muzicale din Carpați unde se cerea un DJ legendar, dansant, amuzant, cu poftă de viață, de techno și de jazz.

Kenny Larkin - Groove

Primul DJ local ca origine și foarte apreciat la nivel internațional, Dan Andrei știe ce face și a urcat rapid în topurile de gen. Activează de cinci ani pe scena muzicii electronice, chiar dacă de multe ori se poziționează împotriva ei și se lasă influențat din multe zone muzicale, de la rock la hip hop, soul, funk sau trip hop.

Bilete și abonamente pentru Blaj aLive 2014

Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping și parcare este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platformele iabilet.ro și shop.artmania.ro. Pentru informații detaliate puteți consulta site-ul oficial Blaj aLive și pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Blaj aLive 2014 se va desfășura între 7-8 iunie 2014, pe Câmpia Libertății. Festivalul este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează albumul "Ultraviolence" pe 16 iunie

Așteptarea fanilor Lanei Del Rey se va încheia în curând. Artista a anunțat că noul album "Ultraviolence" va fi lansat...

Închide