Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO

Ascultă noul album Bitză, "Liniște - partea 1" - AUDIO

La 10 ani de la "Sevraj", Bitză lansează cel de-al șaselea album solo, intitulat "Liniște". Discul este strucurat pe două părți, prima dintre ele putând fi ascultată în articol.
Bitza

Bitza

Albumul "Liniște" conține 20 de piese structurate în două materiale distincte - "Liniște - partea 1" și "Liniște - partea 2", exclusiv în format digital. Dacă prima parte a fost lansată pe 22 mai 2014, partea a doua a materialului va fi lansată la finalul acestui an.

"Liniște - partea 1" conține 10 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bitză, alături de piese nelansate, și are ca invitați nume de referință din hip-hop-ul românesc - Ombladon, FreakaDaDisk, Planet H Doc, Subsemnatu, Alan și Kepa, și Dj PartyBusta.

"Știu că e un album așteptat, nu am mai scos niciun material de patru ani, dar, între timp, am lucrat și înregistrat foarte multe piese. Ăsta este motivul pentru care m-am hotărât să scot "Liniște" în două părți", spune Bitză. "Anul acesta se împlinesc 10 ani de când am lansat primul LP, "Sevraj", o ocazie foarte bună pentru a scoate un dublu album."

Albumul "Liniște - partea 1" poate fi achiziționat în format digital de pe iTunes.

Setlist "Liniște - partea 1" - Bitză:

1. Procedee
2. Lasa poantele cu Subsemnatu
3. E seara cu Alan & Kepa
4. Liniste
5. Nopti albe pentru zile negre cu Ombladon si FreakaDadisk
6. Unde nu va asteptati
7. Sare-n aer cu Doc si Dj PartyBusta
8. Fack
9. Pasiunile inving legi
10. Jurnal de cord

Ascultă "Liniște - partea 1" - Bitză:

Citește mai multe despre Bitza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation - "And We Run" ft. Xzibit - VIDEOCLIP

Within Temptation a dezvăluit videoclipul noului single "And We Run". Piesa este o colaborare cu rapperul Xzibit și este extrasă...

Închide