Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Aylin Cadir & The Lucky Charms, live pe CNN - VIDEO

Cântăreața româncă de origine turcă Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din Turcia, “Burada Laf Cok”, difuzată pe postul de televiziune CNN. Artista a intepretat alături de trupa The Lucky Charms 3 piese, în limbile engleză, turcă și română. Înregistrarea prestației din timpul emisiunii poate fi urmărită în articol.

Publicat

pe

Aylin&The Lucky Charms, cântând live în cadrul unei emisiuni de la CNN

În cadrul emisiunii “Burada Laf Cok”, Aylin a cântat live alături de band-ul The Lucky Charms single-ul “Half of me”, o reinterpretare a piesei "Fericirea are chipul tău", si o piesă din folclorul turcesc, numită „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodată, Aylin a vorbit despre activitatea profesională, atât muzicală, cât și actoricească.

Prezentat de Mesut Yar, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din Turcia, emisiunea de seară – “Burda Laf Cok” este una dintre cele mai urmărite programe din categoria sa.

Participarea artistei la această emisiune a avut loc în contextul promovării internaționale a single-ului “Half of me”, pe care Aylin l-a lansat la sfârșitul lunii aprilie.

Recent a fost lansat și videoclipul piesei “Half of me”, în care apar o mare parte dintre prietenii artistei.

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atât eu cât și cei prezenți, după cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum să nu-ți pună zâmbetul pe buze. Noi ne uităm non-stop la el!" - Aylin

Aylin Cadir promovează stilul muzical pop-jazz, deschizând prin intermediul albumului său de debut – “Cloud” -  granițele dintre mainstream și underground. Totodată, începând cu anul 2008, Aylin este activă și ca actriță profesionistă, jucând de-a lungul timpului în producții de televiziune, filme de scurt și lungmetraj și piese de teatru.

Aylin & The Lucky Charms - CNN (Türk Burada Laf Çok)

Trending