Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul album Santana, “Corazon” – AUDIO

Carlos Santana, în vârstă de 66 de ani, a lansat pe 6 mai 2014 noul album, intitulat "Corazon". Discul poate fi ascultat integral pe InfoMusic.

Publicat

pe

Carlos Santana

Este primul disc din cariera artistului cântat integral în limba spaniolă iar fanii muzicii latino au motive de bucurie deoarece Santana îi are ca invitați pe Gloria Estefan, Pitbull, Juanes, Miguel (fiul chitaristului), Ziggy Marley, Lila Downs, Los Fabulosos Cadillacs, Diego Torres și Romeo Santos.

"Corazon" este produs de Lester Mendez, care a mai lucrat de-a lungul carierei cu Shakira, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Jessica Simpson, Josh Groban, Dido sau Ricky Martin.

Discul este un melanj de influențe rock, hip-hop, salsa, reggae și bachata iar primele piese au fost ascultate live cu ocazia concertului din 14 decembrie 2013 pe care Carlos Santana l-a susținut la Vincente Fernandez Arena în Guadalajara, Mexic. Mulți dintre artiștii prezenți pe album au cântat alături de Santana iar evenimentul a fost filmat pentru a fi lansat pe DVD la sfârșitul anulu.

Născut pe 20 iulie 1947 în Autlan de Navarro, Mexic, Carlos Santana este considerat unul din cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor. Cu o carieră de peste 40 de ani, Carlos Santana a vândut peste 90 de milioane de albume și a câștigat 10 premii Grammy din care din care opt i-au fost decernate pentru albumul "Supernatural" din 1999. În luna august 1998 Carlos Santana a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru ca un an mai târziu acesta să primească premiul pentru întreaga carieră și contribuţia adusă promovrăii muzicii latine la nivel internaţional.

Santana - "Corazon"

Tracklist "Corazon":

 1. Saideira (Spanish version) feat. Samuel Rosa
 2. La Flaca feat. Juanes
 3. Mal Bicho feat. Los Fabulosos Cadillacs
 4. Oye 2014 feat. Pitbull
 5. Iron Lion Zion feat. Ziggy Marley & ChocQuibTown
 6. Una Noche En Nápoles feat. Lila Downs, Niña Pastori & Soledad
 7. Besos De Lejos feat. Gloria Estefan
 8. Margarita feat. Romeo Santos
 9. Indy feat. Miguel
 10. Feel It Coming Back feat. Diego Torres
 11. Yo Soy La Luz feat. Wayne Shorter & Cindy Blackman Santana
 12. I See Your Face

PUBLICITATE
Comentează

Trending