Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Arch Enemy - "You Will Know My Name" - VIDEOCLIP

Aflată în turneul de promovare al noului album, "War Eternal", Arch Enemy continuă promovarea acestuia printr-un nou videoclip, după apariția lui "As The Pages Burn", realizat pentru piesa "You Will Know My Name".

Arch Enemy în concert la TurboHalle.

Pentru realizarea clipului trupa a apelat la serviciile lui Patric Ullaeus de la Revolver Film Company acesta având la activ colaborări cu trupele Lacuna Coil, In Flames, Kamelot, Dimmu borgir, sonic Syndicate, etc. Discul va fi lansat pe 10 iunie si este prima realizarea cu solista Alissa White-Gluz (ex-The Agonist), care a inlocuit-o pe Angela Gossow, aceasta ocupându-se acum de managementul trupei. “War Eternal” a fost mixat de Jens Bogren in studioul Fascination Street din Orebro, Suedia iar artwork-ul este opera artistului roman Costin Chioreanu.

Turneul de promovare al noului album a început pe 23 mai 2014 la București unde Arch Enemy a susținut un concert la TurboHalle. Vezi galeria de poze de la concert pe InfoMusic.

Arch Enemy - "You Will Know My Name"

Arch Enemy a luat naştere în 1996 la iniţiativa fraţilor Michael şi Christopher Amott, însă a devenit cunoscută în anul 2000, atunci când li s-a alăturat solista Angela Gossow. Pentru fanii genului melodic death-metal, trupa este o formatie de capatai, nu doar datorita sound-ului consistent si dur ci si datorita vocii exceptionale a solistei Angela Gossow, una dintre primele femei care a reusit sa-si insuseasca un stil de a canta considerat a fi strict masculin.

Tracklist "War Eternal":

 1. Tempore Nihil Sanat (Prelude In F Minor)
 2. Never Forgive, Never Forget
 3. War Eternal
 4. As The Pages Burn
 5. No More Regrets
 6. You Will Know My Name
 7. Graveyard Of Dreams
 8. Stolen Life
 9. Time Is Black
 10. On And On
 11. Avalanche
 12. Down To Nothing
 13. Not Long For This World

Citește mai multe despre Arch Enemy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lights Out a lansat "Nepal", primul single de pe noul album - AUDIO

Lights Out, una dintre cele mai îndrăgite formaţii indie de pe scena muzicală underground din România, a lansat "Nepal", primul...

Închide