Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Arcade Fire - "We Exist" - VIDEOCLIP

Arcade Fire a lansat un videoclip pentru noul single "We Exist". Melodia este extrasa de pe ultimul material discografic, "Reflektor", aparut in luna octombrie 2013.

Arcade Fire

Rolul princpal este jucat de actorul Andrew Garfield, care apare in filmul Spider-Man 2, acesta interpretand rolul unui travestit. Sfarsitul clipului a fost filmat in timpul concertului Arcade Fire de la Coachella cand Andrew a urcat pe scena iar solistul trupei, Win Butler, a spus: "The right to marry anyone you want is a human rights issue".

Materialul cu numărul patru al grupul canadian este un dublu disc iar producția albumului a fost realizată de membrii formației împreună cu James Murphy de la LCD Soundsystem și Markus Dravs, care a mai colaborat cu trupa și pe discurile anterioare. Povestea de iubire dintre Orpheus și Eurydice a fost sursă de inspirație nu doar pentru lyric video-ul "Afterlife", ci și pentru coperat albumului "Reflektor" pe care apare celebra sculptură cu cele două personaje de legendă, realizată de Auguste Rodin.

Cu toții sunt fenomenal de talentați și plini de idei, așa încât piesele curg una după alta. Ultima oară când am crezut că albumul este gata, m-am întors în studio trei zile mai târziu pentru niște mixaje și compuseseră în timpul ăsta încă două piese. Și atunci reacția mea a fost: OK, să le înregistrăm și pe acestea. Piesele sună grozav,a declarat inainte aparitiei discului producătorul James Murphy.

Arcade Fire - "We Exist"

Tracklist "Reflektor":

 1. Reflektor
 2. We exist
 3. Flashbulb eyes
 4. Here comes the night time
 5. Normal person
 6. You already know
 7. Joan of arc
 8. Here comes the night time II
 9. Awful sound (oh eurydice)
 10. It's never over (oh orpheus)
 11. Porno
 12. Afterlife
 13. Supersymmetry

Citește mai multe despre Arcade Fire
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John lanseaza DVD-ul "The Million Dollar Piano"

Dupa aparitia albumului "The Diving Board", lansat in septembrie 2013, Elton John revine cu nou material, de aceasta data fiind...

Închide