Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arcade Fire - "We Exist" - VIDEOCLIP

Arcade Fire a lansat un videoclip pentru noul single "We Exist". Melodia este extrasa de pe ultimul material discografic, "Reflektor", aparut in luna octombrie 2013.

Publicat

pe

Arcade Fire

Rolul princpal este jucat de actorul Andrew Garfield, care apare in filmul Spider-Man 2, acesta interpretand rolul unui travestit. Sfarsitul clipului a fost filmat in timpul concertului Arcade Fire de la Coachella cand Andrew a urcat pe scena iar solistul trupei, Win Butler, a spus: "The right to marry anyone you want is a human rights issue".

Materialul cu numărul patru al grupul canadian este un dublu disc iar producția albumului a fost realizată de membrii formației împreună cu James Murphy de la LCD Soundsystem și Markus Dravs, care a mai colaborat cu trupa și pe discurile anterioare. Povestea de iubire dintre Orpheus și Eurydice a fost sursă de inspirație nu doar pentru lyric video-ul "Afterlife", ci și pentru coperat albumului "Reflektor" pe care apare celebra sculptură cu cele două personaje de legendă, realizată de Auguste Rodin.

Cu toții sunt fenomenal de talentați și plini de idei, așa încât piesele curg una după alta. Ultima oară când am crezut că albumul este gata, m-am întors în studio trei zile mai târziu pentru niște mixaje și compuseseră în timpul ăsta încă două piese. Și atunci reacția mea a fost: OK, să le înregistrăm și pe acestea. Piesele sună grozav,a declarat inainte aparitiei discului producătorul James Murphy.

Arcade Fire - "We Exist"

Tracklist "Reflektor":

  1. Reflektor
  2. We exist
  3. Flashbulb eyes
  4. Here comes the night time
  5. Normal person
  6. You already know
  7. Joan of arc
  8. Here comes the night time II
  9. Awful sound (oh eurydice)
  10. It's never over (oh orpheus)
  11. Porno
  12. Afterlife
  13. Supersymmetry

Trending