Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Anathema a lansat piesa "The Lost Song part 3" - AUDIO

Se pare că cei de la Anathema se află într-un moment cât se poate de propice în ceea ce priveşte creativitatea si revin cu un nou album. Discul poarta numele "Distant Satellites" si va fi lansat pe 9 iunie sub egida Kscope Music. Primul extras pe single este piesa "The Lost Song part 3" si poate fi ascultat pe infoMusic.

Anathema

Înregistrat în Oslo, alaturi de producatorul Christer-Andre Cederberg, care a avut 5 nominalizări la premiile Grammy, discul este mixat de Steven Wilson (Porcupine Tree) in timp ce aranjamentul orchestral ii apartine celebrului Dave Stewart.

Cel de-al 10-lea disc din cariera britanicilor vine la doar 2 ani distanta de la de la aparita lui "Weather Systems" in 2012. Coperta albumului a fost realizata de artistul corean Sang Jun Too. "Distant Satellites" este disponibil in format standard CD, delixe edition, mediabook si vinil.

Anathema este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele Sold Out, o muzică ce a evoluat constant în ultimii de ani, păstrâdu-și însă esența și conceptul. De la titulatura doom metal și până la sonoritățile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema a știut să-și păstreze integritatea muzicală, albumele “Weather Systems” (2012) și “We’re Here Because We’re Here” (2010) dovedind – dacă mai era cazul – ingeniozitatea și talentul britanicilor.

Anathema - "The Lost Song part 3"

Tracklist "Distant Satellites":

  1. The Lost Song Part 1
  2. The Lost Song Part 2
  3. Dusk (Dark Is Descending)
  4. Ariel
  5. The Lost Song Part 3
  6. Anathema
  7. You Re Not Alone
  8. Firelight
  9. Distant Satellites
  10. Take Shelter

Citește mai multe despre Anathema
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristi Nistor (Vocea României) - "S-au dus nopți" - VIDEOCLIP

Finalistul sezonului 2 de la Vocea României, Cristi Nistor, a lansat videoclipul noului single "S-au dus nopți". Piesa este compusă...

Închide