Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Alina Eremia (LaLa Band) ne arată "Cum se face" - VIDEOCLIP

Alina Eremia din LaLa Band a lansat videoclipul noului single "Cum se face". Pentru clip, tânăra artistă a colaborat cu regizorul Ironic.
Alina Eremia - ”Cum se face” (secvență videoclip)

Alina Eremia - ”Cum se face” (secvență videoclip)

Noul single prezintă o poveste de iubire trăită de un cuplu de adolescenți. Indiferența față de partener în anumite momente ale relației este un joc de culise accentuat atât prin versuri, cât și prin videoclipul piesei "Cum se face".

Filmările în regia lui iRonic au avut loc la Palatul Ghica de la Căciulați și au durat aproape 24 de ore.

"Mi-a plăcut faptul că s-a lucrat cu plăcere și bună dispoziție, ceea ce ne-a ajutat foarte mult să rezistăm atât de multe ore. Ironic, regizorul clipului, a avut grijă să surprinda cele mai interesante detalii", a spus Alina.

Clipul este plin de energie, în ton cu ritmul piesei.

“Fata alege să își învingă supărările și frustrările, se întâlnește cu prietenele sale, în casa în care locuia cu iubitul sau, și dau o petrecere de zile mari. Deși se distrează, își aduce aminte și de clipele în care totul era perfect în relația lor”, a povestit Alina.

Alina a purtat patru ținute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea în clip și o coregrafie pusă la punct de Bogdan Boantă.

“Un lucru pe care mi-am dorit să-l introduc în videoclip a fost un moment de coregrafie, și cine putea să gândească un dans senzual dacă nu Bogdan Boantă? Am lucrat excelent împreună!”, a mai adăugat tânăra artistă.

Alina Eremia (LaLa Band) - "Cum se face"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alina EremiaLala Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE