Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Alex Velea câștigă finala sezonului "Te cunosc de undeva!" cu rolul Mirabelei Dauer - VIDEO

După aproximativ trei luni și jumătate, cel de-al cincilea sezon "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat cu finala dată între Alex Velea, Doru Todoruț, Florin Ristei și Andreea Bănică. Câștigătorul show-ului a fost Alex Velea cu un nou rol în travesti: Mirabela Dauer. Toți cei patru finaliști au cântat în duet cu artiștii imitați, ceilalți trei fiind: Dan Teodorescu de la TAXI, Cornel Ilie de la VUNK și Delia Matache.
Alex Velea, în duet cu Mirabela Dauer, în rolul Mirabelei Dauer

Alex Velea, în duet cu Mirabela Dauer, în rolul Mirabelei Dauer

Finaliștii celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" au fost Andreea Bănică, Alex Velea, Doru Todoruț și Florin Ristei. Cei patru au avut roluri românești, interpretând în duet cu artiștii imitați: Dan Teodorescu, Mirabela Dauer, Cornel Ilie și Delia Matache. Interpretările au fost evaluate de Horia Brenciu, Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits, alături de ceilalți concurenți nefinaliști: Elena Ionescu, Raluka, Nicole Cherry și Alex Mațaev.

Alex Velea, câștigând finala sezonului al cincilea "Te cunosc de undeva!"

Alex Velea, câștigând finala sezonului al cincilea "Te cunosc de undeva!"

Alex Velea a câștigat un premiu în valoare de 15.000 Euro, pe care l-a donat unei cauze umanitare. La fel a procedat și Alex Mațaev a primit un premiu special de 1.000 Euro, fiind concurentul cu cel mai bun rol în travesti (detalii la finalul articolului).

Clasamentul finalei Te cunosc de undeva! - sezonul 5

1. Alex Velea
2. Florin Ristei
2. Doru Todoruț
4. Andreea Bănică

Urmărește transformările din finala "Te cunosc de undeva!"

Video: Alex Velea și Mirabela Dauer - "Mirabela Dauer"

Alex Velea a interpretat un potpuriu de hituri din repertoriul Mirabelei Dauer: "Fotoliul din odaie", "Roata morii", "E bine bine, e foarte bine".

Video: Florin Ristei și Delia - "Delia"

Video: Andreea Bănică și Dan Teodorescu - "Dan Teodorescu"

Cea mai dificilă transformare a finalei "Te cunosc de undeva!" a fost cea a Andreei Bănică. Dificultatea personajului a constat în timbrul vocal special și atitudinea de scenă a lui Dan Teodorescu. Cei doi au cântat piesele TAXI "Stelele care cad", "Non stop", "Suflet pereche" și "Caută-mă", oferind un final amuzant - un dialog sosie versus original.

Video: reacțiile lui Cornel Ilie, față în față cu sosia sa - Doru Todoruț - vezi piesa aici

Chiar dacă nu au concurat în finală, ceilalți patru concurenți au interpretat noi roluri provocatoare. Tânăra Nicole Cherry a fost Pharell, Elena de la Mandinga a imitat-o pe Paula Abdul, Raluka a avut rolul lui Elton John, în timp ce Alex Mațaev s-a transformat în Demi Lovato. Aceștia au fost ajutați de Andei Adam, Șerban Copoț de la Animal X, Sonny Flame și Mike Diamondz, care au revenit la “Te cunosc de undeva!”, emisiunea în care au concurat în sezoanele anterioare.

Video: Nicole Cherry & Șerban Copoț - Robin Thicke - "Blurred Lines" feat. T.I., Pharrell

Video: Alex Mațaev & Anda Adam - Demi Lovato & Elsa - "Let It Go"

Video: Elena Ionescu (Mandinga) & Sonny Flame - Paula Abdul feat. MC Skat Kat - "Opposites Attract"

Video: Raluka & Mike Diamondz & Elton John & RuPaul - "Don't Go Breaking My Heart"

Fost concurent al emisiunii, Mike Diamondz a revenit pe scena transformărilor cu un personaj travestit. El a acompaniat-o pe Raluka pe post de RuPaul, în duetul celebru cu Elton John - "Don't Go Breaking My Heart".

Alex Mațaev, cel mai bun în travesti

Alex Mațaev a primit un premiu special pentru cel mai bun rol în travesti din cadrul sezonului al cincilea. A fost apreciată astfel transformarea lui Alex în Marina Voica. Poți urmări mai jos interpretarea "Merequetengue" din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!" din 19 aprilie.

Câștigătorii de la Vocea României s-au transformat la "Te cunosc de undeva!"

Cei doi câștigători de la Vocea României, Julie Mayaya și Mihai Chițu au intrat în rolurile de la "Te cunosc de undeva!": Aretha Franklin și George Michael. Julie și Mhai au interpretat în duet piesa "I Knew You Were Waiting".

 

Ce transformare din finală apreciezi cel mai mult?

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDelia MatacheDoru TodoruțElena IonescuFlorin RisteiHoria BrenciuNicole Cherry
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White a lansat "Just One Drink" - AUDIO

După un "Blunderbuss", clasat pe primul loc în topul Billboard, Jack White revine cu cel de-al doilea disc din carieră....

Închide