Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Adele le sugerează fanilor titlul noului album - "25"

Cu ocazia zilei sale de naștere, Adele le-a făcut fanilor o surpriză, dezvăluind un indiciu important legat de noul său album. Conform ultimei postări de pe Twitter, artista britanică a ales ca titlul unuia dintre cele mai așteptate albume ale anului să păstreze tradiția discurilor lansate anterior. După "19" și "21" urmează "25".

Adele

După numeroase informații ajunse în presă pe surse, Adele a oferit fanilor primele indicii legate de următorul său material discografic. Artista britanică, ce a împlinit astăzi 26 de ani, le-a sugerat fanilor că noul album va apărea pe piață anul acesta și că titlul discului este "25". "Pa, pa, 25. Ne vedem mai târziu, în cursul anului", a scris aceasta pe Twitter.

Adele indică titlul noului album pe Twitter

Adele indică titlul noului album pe Twitter

Chiar dacă viața personală a avut prioritate în ultima perioadă, Adele își propune să revină în forță. Artista britanică are planuri mari nu doar pentru anul acesta, ci și pentru 2015.

"Momentan discuțiile sunt pe tema unui turneu în 2015 în UK și America de Nord, cu posibilitatea de a deveni un turneu mondial", a declarat o sursă internă pentru The Daily Mirror

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

"Adele a lucrat în tot acest timp, însă a făcut-o în ritmul său. Pentru ea a contat întotdeauna calitatea muzicii pe care o promovează, așa încât nu va grăbi în niciun fel înregistrările doar de dragul de a termina albumul", susține aceeași sursă.

Conform informațiilor apărute în presă, Paul Epworth, Francis White, Greg Wells și Naughty Boy se află pe lista producătorilor ce au lucrat cu artista pentru noul său material. Oameni apropiați din echipa de producție susțin că discul va avea un sound diferit și că probabil îi va șoca pe unii dintre fanii săi.

"Noile piese îi vor șoca pe unii. E foarte diferit de ce a lansat până acum, dar cu o voce ca a ei poate face orice."

Adele - "Set Fire To The Rain" (Live la The Royal Albert Hall)

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Jackson - "Love Never Felt So Good" - AUDIO

Epic Records a lansat primul single Michael Jackson de pe albumul postum al regelui muzicii pop. "Love Never Felt So...

Închide