Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Zoli Toth pleacă în turneul "Bach în ShowBiz"

Zoli Toth, promotor al muzicii neconvenționale de percuție, se întoarce la pasiunea sa pentru muzica clasică prin turneul “Bach în ShowBiz”. Artistul pregătește un spectacol extraordinar cu muzică de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completată cu un show de proiecții 3D marca “Les Ateliers Nomad”. Toate acestea într-un turneu național ce se va desfășura în perioada aprilie - iunie.

Zoli Toth - Turneu "Bach în ShowBiz"

Fondator și lider al trupei Sistem, Zoli Toth dorește ca prin turneul “Bach în ShowBiz” să revină la formația sa de muzician clasic, trecută însă prin filtrul experienței lui în showbiz. Zoli nu pleacă singur în turneu, ci este însoțit de colegii din proaspăt-înființatul său ansamblu – Zoli Toth Project: Amalia Gisca – vioara, Flaminia Nastai – violoncel și Bogdan Pop – percuție.

"Era un vis mai vechi să realizez un proiect fusion în care să combin muzica clasică şi ceea ce am învăţat în showbiz. Deşi în facultate l-am cam urât pe domnul Bach, astăzi mă bucur mult să pot “profita” de genialitatea lui. Alături de echipa mea, am reuşit să-l reinventăm pe Marele Bach, o provocare deloc uşoară, mai ales atunci când aşteptările publicului de azi sunt foarte mari. Formula unică a instrumentelor de pe scenă (vioară, violoncel, marimbă şi vibrafon), programul divers, dinamic, plin de efecte speciale, culoare şi energie, combinaţia între clasic, jazz, pop sau rock, fac din “Bach in ShowBiz” cel mai provocator proiect în care m-am implicat până astăzi. Sper din tot sufletul ca munca noastră să se regăsească pe zâmbetul de final al publicului acestor spectacole", declară Zoli Toth.

Muzica spectacolului este compusă de Adrian Enescu, una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii românești. Celebrul semnatar al piesei “Bună seara, iubito” a compus muzica pentru 65 de filme românești și străine, pentru piese de teatru și spectacole de balet prezentate în întreaga lume.

În perioada 30 aprilie – 5 iunie Zoli Toth Project va concerta în următoarele locații:

 • 30 aprilie – Ploiesti – Filarmonica Paul Constantinescu, ora 19.00
 • 4 mai – Craiova – Filarmonica Oltenia, ora 19.00
 • 5 mai – Timisoara – Filarmonica Banatul, ora 19.00
 • 9 mai – Oradea – Filarmonica de Stat, ora 19.00
 • 10 mai – Satu Mare – Filarmonica Dinu Lipatti, ora 19.00
 • 11 mai – Cluj-Napoca – Colegiul Academic, ora 19.00
 • 16 mai – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00
 • 23 mai – Brasov – Sala Patria, ora 19.00
 • 24 mai – Targu Mures – Palatul Culturii (Sala Mare), ora 19.00
 • 25 mai – Sibiu – Sala Thalia, ora 19.00
 • 5 iunie – Bucuresti – Sala ArCub, ora 19.00

Mai multe informații despre Turneul Național “Bach în ShowBiz” sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele la acest show al primăverii se găsesc la casele de bilete ale instituțiilor partenere.

Citește mai multe despre Zoli Toth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli acces pentru "Stelele Rockului Românesc"

Pe 26 aprilie va avea loc "Stelele Rockului Românesc", un eveniment ce ce va reuni pe aceeași scenă artiști cunoscuți...

Închide