Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

WonderDay: Noora Noor, regina soul a Norvegiei, în premieră în România

Noora Noor, regina soul a Norvegiei și una din revelațiile muzicale ale Europei, va sosi în premieră în România în cadrul WonderDay cu un concert neo-soul, parte a poveștii live a Zilei Minunilor. Artista se alătură astfel lui Asaf Avidan în primul eveniment-concept din România pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Publicat

pe

Noora Noor

Noora Noor, una dintre cele mai apreciate artiste ale stilului soul internațional, și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani, până la vârsta de 15 ani având deja primul contract semnat cu casa de discuri Warner Music. Albumul său de debut, “Curious”, a fost lansat în anul 1999 și a devenit la scurt timp unul dintre cele mai importante materiale de R&B și soul norvegian. Albumul a cunoscut un mare succes la nivel internațional, inclusiv în Japonia, unde a fost vândut în zeci de mii de copii. Cinci ani mai tarziu, Noora Noor lansează albumul "All I am", material ce s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate la nivel mondial. Printre piesele incluse pe noul material se numără și melodii compuse de artistă în colaborare cu compozitori și producători din Statele Unite și Marea Britanie.

Noora Noor - "Forget what I said"

Următorul album, “Soul Deep”, a fost înregistrat în San Jose, California, alături de unii dintre cei mai renumiți producători soul și blues de pe continentul american. Noora Noor s-a remarcat și prin colaborări celebre, printre care se numără implicarea alături de Madcon pe albumul „So Dark the Con of Man”, dar și interpretarea personajului Maria Magdalena în faimoasa producție „Jesus Christ Superstar”. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei soul se numără: Official (Curious), Need You (Curious), Zeros (All I Am), Forget what I said (Soul Deep), Funky Way (Soul Deep), What man have done sau Gone with the wind, piesa fiind interpretată și în cadrul faimosului concurs de muzică, Eurovision.

Bilete la WonderDay cu Noora Noor și Asaf Avidan

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile la următoarele categorii de preț:

  • Early-Bird: 99 lei în perioada 5 martie – 5 aprilie;
  • Regular: 129 lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei în perioada 7 mai – 7 iunie și 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei în ziua evenimentului si la intrare, în limita biletelor disponibile.

Organizat și povestit de Amphitrion, WonderDay este o premieră pentru România, o poveste, o experiență, un vis feeric transformat în realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alături de Asaf Avidan și Noora Noor, în cadrul WonderDay vor sosi artiști în premieră în România, producții artistice originale, toate acestea fiind plasate într-un spațiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde viață timp de o zi. Publicul va avea ocazia să trăiască o experientă unică ce va cuprinde întregul domeniu, dar și pe fiecare spectator în parte, într-un tărâm fabulos, al poveștii și al magiei, într-un melanj al artelor frumoase și al aventurilor multisenzoriale.

Trending