Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

"Videoclipurile sunt un rău necesar" în opinia lui Slash

Deși a filmat videoclipuri memorabile alături de foștii colegi din Guns N' Roses, Slash consideră că procesul din spatele realizării clipurilor este unul plictisitor. Ba mai mult, în opinia sa "videoclipurile sunt un rău necesar".

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

"De fiecare dată când filmam un videoclip era implicată multă băutură și în principiu încercam să scăpăm cât mai repede. Chestia e că videoclipurile sunt un rău necesar. Îmi place să le urmăresc atunci când sunt făcute bine, dar urăsc procesul. Este foarte plictisitor", a mărturisit Slash într-un interviu acordat revistei Kerrang!

Reluând istoricul videoclipurilor filmate alături de foștii colegi din Guns N' Roses, chitaristul în vârstă de 48 de ani a menționat că "Paradise City" și "Live and Let Die" se află printre preferatele sale. De filmările pentru Sweet Child O' Mine" își amintește printre picături, mărturisind că ziua filmărilor a fost una foarte proastă pentru el.

Guns N' Roses - "Paradise City"

Slash feat Myles Kennedy and the Conspirators a început înregistrările pentru un nou album în februarie, trupa neavând un deadline pentru a termina acest disc.

"Nu avem încă planuri de a termina până la o anumită dată. Va fi gata când va fi gata. Cu toții sperăm să ne întoarcem pe scenă cât mai devreme, dar rămâne de văzut ce va fi."

Formația lucrează pentru noul album cu producătorul Michael "Elvis" Baskett, care a mai colaborat cu solistul Myles Kennedy pentru cealaltă trupă a sa, Alter Bridge. Veteranul producător a lucrat de-a lungul carierei cu nume mari din muzica rock: Incubus, Limp Bizkit, Puddle of Mudd, Iggy Pop.

Slash și colegii Myles Kennedy, Todd Kerns și Brent Fitz au concertat în premieră în România pe 5 februarie 2013. Citește impresii de la eveniment și vezi galeria de fotografii.

Citește mai multe despre Slash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala On Air Music Awards 2014 a fost anulată

Ediția a doua a galei On Air Music Awards, ce urma să se desfășoare pe data de 29 aprilie la...

Închide