Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

VIDEOCLIP: Mandinga și Fly Project - "Hello" dintr-o bază militară

Mandinga și Fly Project au dezvăluit videoclipul noului single "Hello". Filmat într-o bază militară, clipul este regizat de Alex Ceaușu și echipa de la Ador Media.
Mandinga feat. Fly Project -

Mandinga feat. Fly Project - "Hello" (secvență videoclip)

Mandinga a dezvăluit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani videoclipul noului single "Hello". Tematica aleasă pentru acest clip este prezentarea unei petreceri organizate într-o bază militară. Așa cum era de așteptat, party-ul nu ține cont de restricții, în campus fiind aduse dansatoare la bară, băutură și tot ceea ce poate contribui la o detașare completă.

Ultimul single lansat de Mandinga a fost o colaborare cu rapperul american Pitbull și artistul marocan Ahmed Chawki"Habibi I love you" a avut parte de o promovare aparte, fiind adaptat unei serii de teritorii prin colaborări cu artiști locali reprezentativi.

Mandinga a fost prima opțiune a lui Ahmed Chawki pentru această colaborare datorită notorietății internaționale obținută în urma participării la Eurovision și a faptului că trupa a fost o prezentă constant în topurile din Orientul Mijlociu. În Azerbaijan, Mandinga a cucerit rapid mulți fani, iar "Zaleilah" a fost în heavy rotation la posturile de radio, ascultându-se în toate cluburi. Hitul, extras de pe albumul "Club de Mandinga", a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision 2012, desfășurat în Baku.

Recent, Elena Ionescu a câștigat cursa transformărilor de la Te cunosc de undeva. Solista Mandinga a interpretat în cadrul emisiunii piesa "Hafanana", jucând excelent rolul de travestit.

Mandinga feat. Fly Project - "Hello"

Citește mai multe despre Mandinga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CRBL feat. ADDA & raku - "Ușor ușor" - VIDEOCLIP

CRBL a dezvăluit videoclipul noului single "Ușor ușor", lansat în februarie în colaborare cu ADDA și raku.

Închide