Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Vali Umbră (Subcarpați) lansează primul album solo - "Observatorul Baba Novac"

Vali Umbră, unul dintre membrii familiei Subcarpați, lansează pe 26 aprilie, la Atelierul de Producție din București, primul material solo din carieră – albumul "Observatorul Baba Novac".
Vali Umbră - ”Observatorul Baba Novac”

Vali Umbră - ”Observatorul Baba Novac”

"Locul unde s-a înregistrat albumul a fost comparat cu un observator în care ne-am format puncte de vedere și viziuni cât mai clare asupra industriei muzicale", a declarat Bean de la Subcarpați, unul din producătorii albumului.

"Observatorul Baba Novac" este un album ce îndrăznește să spargă tiparele specifice anului 2014 și să aducă ceva nou atât ca lirică, cât și ca producție.

"Albumul este o cronică hip hop a ultimilor 4 ani din viața mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, călătorii, concerte și amintiri" - Vali Umbră

Pe album apar Afo, Bean, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed și Gonza - omul cu care s-a apucat de făcut hip hop în anul 2000, sub numele de OSP la 3+1.

Tracklist "Observatorul Baba Novac"

 1. Introducere, cu Bean MC
 2. Pe îndelete
 3. Stilul caracteristic
 4. Călător 05.ADN, cu Bean MC
 5. Nomad, cu Gonza
 6. Scapă
 7. Realităţi diferite
 8. Million dollar dream, cu Bean MC
 9. De sub
 10. Frumuseţea stă ascunsă
 11. Drop bombs, cu Afo
 12. Nu vreau să mă grăbesc, cu Infinitu'
 13. Incoruptibilii, cu Bean MC
 14. Muzică de bântuială, cu Bean MC
 15. Linişte - Outro

Albumul "Observatorul Baba Novac" se va putea descărca la liber începând cu 27 aprilie, de pe www.subcarpati.com.

Vali Umbră - Observatorul Baba Novac - promo mix

Vali Umbră a lansat în februarie alături de colegii din Subcarpați videoclipul "Rău necesar". Pentru acest video grupul a lucrat cu Hypno pe partea de regie, pentru postproducție colaborând cu Panda, Andrei Balasoiu, Victor Dimitrovici.

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sincarnate este a doua trupă românească la Metalhead Meeting

Sincarnate este a doua trupă romănească invitată la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul are loc pe 7 iunie la Arenele Romane...

Închide