Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Uriah Heep a dezvăluit tracklistul și data lansării noului album

Noul material Uriah Heep se numește "Outsider" și va fi lansat pe 6 iunie 2014 sub egida casei de discuri Frontiers Records. Discul conține 11 piese și este primul disc înregistrat alături de noul basist, Davey Rimmer care l-a inlocuit Trevor Bolder.

Publicat

pe

Uriah Heep 2014

Bolder s-a stins din viață în mai 2013, după o îndelungată luptă cu cancerul. Avea 62 de ani și 21 de discuri lansate alături de colegii din Uriah Heep. Noul basist, Davey Rimmer, este fost membru al trupei Zodiac Mindwarp și a participat în mod direct la la înregistrarea pieselor de pe cel de-al 24-lea album Uriah Heep. Discul  este produs de Mike Paxman, care a mai înregistrat alături de Asia sau Status Quo.

"Am finalizat înregistrările pentru noul nostru album, produs de Mike Paxman - ultima notă a fost cântată. Suntem cu toții foarte entuziasmați de noile piese. A fost o aventură frumoasă până acum și va fi bine pentru fani să aibă muzică nouă pe care să o poată asculta ." - Mick Box 

Chiar dacă povestea Uriah Heep este una zbuciumată, cu multe schimbări în rândul vocaliștilor, basiștilor și bateriștilor, muzica trupei cucerește și astăzi publicul din întreaga lume, după 40 de ani de activitate. Formația este una dintre cele mai importante nume din heavy metalul progresiv din Marea Britanie. A fost înființată în 1969 de vocalistul David Byron și chitaristul Mick Box, componența reunind peste 30 de alte nume de-a lungul timpului.

Trupa Uriah Heep a concertat ultima oară la București în 2006. Concertul a avut loc la Sala Palatului și a fost deschis de Raza și IRIS. Formația ar fi trebuit să concerteze la București și în 2013, însă evenimentul a fost în cele din urmă anulat.

Tracklist "Outsider":

  1. Speed Of Sound
  2. One Minute
  3. The Law
  4. The Outsider
  5. Rock The Foundation
  6. Is Anybody Gonna Help Me?
  7. Looking At You
  8. Can't Take That Away
  9. Jesse
  10. Kiss The Rainbow
  11. Say Goodbye
Comentează

Trending