Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ultimele bilete Diamond Seats și cu acces la tribune pentru Peter Gabriel

După ce organizatorii anunțaseră că două categorii de bilete pentru concertul Peter Gabriel de la București sunt sold out, acestea au fost recent suplimentate. Fanii artistului au încă la dispoziție bilete pentru categoriile Premium Seats și Golden Ring, precum și un număr redus de bilete la Diamond Seats și zona cu acces la tribune. Concertul Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai 2014, în Pavilionul Central Romexpo.

Publicat

pe

Peter Gabriel în concert │ FOTO: York Tillyer

Peter Gabriel va ajunge primăvara aceasta la București în cadrul turneului Back To Front, care celebrează un sfert de secol de la apariția celui mai cunoscut album din cariera sa, So. Fanii vor avea ocazia să asculte o colecție impresionantă de greatest hits în cadrul unui spectacol grandios care, pe lângă o producție de excepție, se va bucura și de prezența band-ului original alături de care Peter Gabriel a cântat acum 25 de ani.

Turneul Back to Front care a început în septembrie 2012, se bucură în continuare de recenzii impresionante, aducându-i lui Peter Gabriel nu doar satisfacția de a interpreta cele mai cunoscute piese din cariera sa într-un proiect fără precedent, ci și bucuria de-i avea alături pe muzicienii împreună cu care colinda mapamondul acum mai bine de două decenii: Tony Levin (bass), David Rhodes (chitara), David Sancious (clape) si Manu Katche (tobe).

“Când am început să lucrăm pentru acest turneu a fost ciudat.. dar familiar în egală măsură” a declarat Peter Gabriel pentru Las Vegas Review. “E interesant cum relațiile de prietenie continuă exact așa cum erau, cu singura diferență că speri totuși să fi devenit ceva mai înțelept odată cu trecerea timpului. Dar nu aș băga mâna în foc pentru asta!”, povestește amuzat artistul despre reîntâlnirea cu foștii colegi de scenă.

Trailer Peter Gabriel - "Back To Front":

Proiectul Back To Front a luat naștere odată cu relansarea albumului So într-o ediție aniversară, la 25 de ani de la apariția acestuia, în 1986. Materialul a fost cel mai bine vândut album din cariera artistului, fiind considerat o adevărată capodoperă discografică, ce surprinde perfect esența muzicii lui Peter Gabriel: un amestec echilibrat de pop convențional și experimente la nivel instrumental. Aceeași idee avea să se regăsească și în producția show-urilor Back To Front, unde echipamente și sonorități vintage s-au combinat perfect cu tehnologia de ultimă oră, rezultatul fiind o scenografie minimalistă însă extrem de ingenios gândită, astfel încât rezultatul să fie cu adevarat spectaculos.

Fiind un turneu aniversar, Peter Gabriel a gândit fiecare concert drept o sărbătoare în sine, descriind show-urile sale ca fiind “o masă copioasă ce cuprinde trei sectiuni: aperitivul – o scurtă sesiune acustică îmbietoare, felul principal – o parte savuroasă dedicată experimentelor muzicale, în care ne-am jucat ceva mai mult cu acordurile electro, și desertul – reprezentat de albumul “So” în integralitatea lui, cântat de la cap la coadă așa cum a fost imaginat la început.”

Bilete la concertul Peter Gabriel de la Romexpo

Publicul român va avea ocazia să se delecteze cu “delicatesele” muzicale pregătite de Peter Gabriel în mai puțin de trei săptămâni, pe 8 mai, la Pavilionul Central Romexpo. Cei care nu vor să rateze una dintre cele mai spectaculoase producții indoor organizate vreodată pentru un concert în România, au la dispoziție bilete în zona Premium Seats, la 385 de lei, și Golden Ring, la 175 de lei. Biletele din categoria Diamond Seats precum și cele care oferă acces la tribună au fost suplimentate recent cu o cantitate redusă de bilete.

Schema locurilor în sală pentru concertul Peter Gabriel de la Romexpo

Schema locurilor în sală pentru concertul Peter Gabriel de la Romexpo

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 mai 2014

Peter Gabriel

Loc
Romexpo

Trending