Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Trooper și Cristian Hrubaru au lansat piesa "Două Roți" - AUDIO

Formația Trooper a lansat o nouă melodie, intitulată "Două Roți". Piesa a fost compusă de Aurelian Dinca în decembrie 2013 și îl are ca invitat pe cunoscutul Cristian Hrubaru (Rock FM, Cronica Cârcotașilor).

Cristian Hrubaru & Aurelian Dinca

Versurile sunt scrise de Cristian Hrubaru și solistul Aurelian Dincă iar melodia a fost mixată și masterizată de Nicolae "Kuky" Gherman de la Zbang Audio Productions. Se pare că noua compoziție va beneficia și de un videoclip, care va fi filmat în Târgoviște, orașul natal al trupei.

Reamintim că Trooper prezintă pe 26 aprilie la Arenele Romane din București concertul “Stelele Rockului Românesc“. Evenimentul va reuni pe aceeaşi scenă artişti care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare. Alături de Trooper pe scenă vor mai evolua Crisi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex-IRIS), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) și Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau “Guriță” (Krypton).

Ultimul album Trooper poartă numele “Atmosfera” și a fost lansat în octombrie 2013. Discul a fost promovat printr-un turneu național ce a cuprins orașe ca București, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Bacău, Constanța, etc.

Trooper & Cristian Hrubaru - "Două Roți"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi, despre lansarea unui nou album Black Sabbath

Tony Iommi a vorbit într-un interviu despre posibilitatea lansării unui nou disc Black Sabbath. Deși problemele de sănătate ale chitaristului...

Închide