Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Tony Iommi, despre lansarea unui nou album Black Sabbath

Tony Iommi a vorbit într-un interviu despre posibilitatea lansării unui nou disc Black Sabbath. Deși problemele de sănătate ale chitaristului au încetinit activitatea trupei în ultimii ani, albumul "13" a fost un real succes, astfel încât entuziasmul privind reluarea înregistrărilor pentru noi compoziții este destul de ridicat.

Tony Iommi

Tony Iommi a discutat cu Leona Graham de la Absolute Radio despre planurile de viitor ale trupei Black Sabbath. Conform chitaristului, formația cochetează cu ideea înregistrării unui nou album.

"Încă nu știm. Am lăsat lucrurile să decurgă de la sine în ultimii ani, iar asta s-a întâmplat în mare parte din cauza mea. Dar cred că ne-ar plăcea să înregistrăm un nou album, deși rămâne de văzut. Vom termina acest turneu și, fără îndoială, vom discuta în perioada asta dacă vom mai face concerte sau dacă vom mai face orice altceva. Cred că un nou album ar fi grozav, deși, după ultimul, va fi dificil să realizăm un disc și mai bun. " - Tony Iommi

Formația va încheia vara aceasta turneul Black Sabbath Reunion, ultimele concerte urmând a fi susținute în Belgia și Anglia. Tony Iommi a mărturisit că problemele de sănătate îl țin în continuare în frâu, făcând momentan o pauză de tratament.

"Am încheiat un tratament de 2 ani, acum aștept să văd ce se va întâmpla. Nu e ca și cum cancerul ar putea dispărea peste noapte. Trebuie să țin boala sub control. (...) Ceea ce mă obosește mai mult decât orice este viața de turneu: călătoritul și orele târzii." - Tony Iommi

După o pauză de 35 de ani, Black Sabbath a revenit în 2013 cu primul album cu Ozzy Osbourne la voce. "13" a urcat pe primul loc în topul oficial al albumelor din Marea Britanie, fiind primul material discografic din ultimii 43 de ani care atinge această performanță. Ultimul album al trupei care a reușit să se claseze pe prima poziție a fost albumul "Paranoid", lansat în 1970. "13" s-a vândut cu peste 13.000 de exemplare mai mult față de ocupantul locului 2, albumul "BE" lansat de Liam Gallagher (ex-Oasis) cu trupa Beady Eye.

Black Sabbath - "God Is Dead"

Citește mai multe despre Black SabbathTony Iommi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Oldfield a lansat "Moonshine" - VIDEOCLIP

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield a lansat un nou videoclip pentru piesa "Moonshine". Melodia este inclusă pe albumul "Man On The...

Închide