Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

The dAdA a lansat "Love pe lovele" - ONE SHOT LYRIC VIDEO

După ce ne-au surprins cu piesele “Geamul Potrivit” și “GPS”, colaborarea cu Zhao, băieții de la The dAdA lansează piesa “Love pe lovele”, o melodie de vară și cu dor de… ducă.

The dAdA - ”Love pe lovele” (secvență videoclip)

În stilul caracteristic, energic și pozitiv, Septimiu, Mihai, Theo și Bobby cântă despre dragoste: “N-am multe lovele, dar am câteva și scrie “love” pe ele”. Piesa merge pe ideea că distracția nu tine de “monetar”, ci de companie și de cheful de viață: “Ce tare, n-avem cazare/N-avem nevoie, ca e loc sub soare!”

“Fetele trebuie să înțeleagă că pentru a fi o doamnă, nu este nevoie de mulți bani. Stilul este ceva cu care te naști, nu ceva ce cumperi”, declară tinerii artiști.

Piesa este însoțită de un lyric video – one shot movie, un videoclip ce nu a avut nevoie de montaj. Clipul este filmat chiar în Vama Veche, o locație perfectă pentru vibe-ul și mesajul celui mai recent single The dAdA.

Trupa The dAdA s-a înființat în iunie 2010 când patru tineri talentați și-au unit forțele și ideile muzicale pentru a crea o formație care să răspundă nevoii de distracție a românilor. The dAdA cântă mereu cu zâmbetul pe buze despre viață și problemele de ordin social ale României. Grupul își propune să creeze un nou concept muzical cu influențe pop, rock, reggae și "dadaistice". The dAdA îmbină ironia și umorul sarcastic cu liniile vocale melodioase pentru a descreți frunțile publicului românesc. Trupa, formată din Septimiu Urzică (voce și chitară), Theodor Nicolae (chitară și backing vocals), Mihai Ungureanu (bas și backing vocals) și Marian Bobiceag (tobe și percuție) deși este la început de drum are deja în palmares un loc doi câștigat în cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010.

The dAdA - Love pe lovele

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 cântă în august la Sziget

Blink-182 vor concerta în premieră în cadrul festivalului Sziget de la Budapesta. Concertul va avea loc pe 11 august, în...

Închide