Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Trupa de thrash metal TESTAMENT va cânta în premieră la București

Testament, celebra trupă de thrash metal, va concerta în premieră la București pe 12 august 2014. Organizatorul evenimentului de la Arenele Romane este Phoenix Entertainment.
Trupa de thrash metal TESTAMENT

Trupa de thrash metal TESTAMENT

Cunoscută ca una dintre cele mai populare formații americane de metal, Testament a ajuns în zona mainstream odată cu lansarea discului "Big Four of Thrash". Bazele formației au fost puse în 1983 de chitaristul Eric Peterson și vărul sau, vocalistul Derrick Ramirez. Inițial formația din San Francisco Bay se numea Legacy. Toate ingredientele vitale care au făcut trupa Testament să exceleze vor fi prezente în show-ul de la Arenele Romane din București: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile amețitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit “ceasul atomic”) și Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile la bas.

Organizatorul Phoenix Entertainment le promite iubitorilor de thrash metal că vor fi răsplătiți cu un concert exploziv și plin de surprize. Testament va ajunge la București via Sofia. Trupa va cânta în Bulgaria pe 11 august, potrivit promoterului român, care ne-a informat că a survenit o rocadă între cele două concerte, din considerente logistice. Astfel, Testament va cânta la Arenele Romane pe 12 august 2013, iar fanii din Bulgaria vor vedea trupa în ziua de 11 august.

Concertul Testament de la București va începe la ora 19.30, porțile de la Arenele Romane deschizându-se publicului la ora 18.00. Biletele costă 92 de lei și pot fi cumpărate online de pe Eventim (vezi link mai jos). Până pe 1 august se derulează o promoție care permite o reducere de 10 lei în cazul cumpărării simultane de bilete la Testament și ARTmania Festival 2014. Detalii în agendă.

Videoclip oficial: TESTAMENT - More Than Meets The Eye

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=09rHDabBQfA]

Trupa Testament are la activ 10 albume de studio, cele mai însemnate fiind: debutul "The Legacy" din 1987, "The New Order" (1988), "Practice What You Preach" (1989), "Souls of Black" (1990), "The Ritual" (1992) și "The Formation of Damnation" (2008). Cel mai recent disc datează din 2012 - "Dark Roots of Earth". Anul trecut, formația a lansat un dublu DVD live "Dark Roots of Thrash". În ianuarie 2014, basistul  Greg Christian a părăsit încă o dată trupa, fiind înlocuit de Steve DiGiorgio, care a revenit la rândul lui în Testament și pe care îl vom putea urmări live cu prilejul concertului de la București. Trupa lucrează în prezent la un nou disc.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Testament
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Proconsul a lansat videoclipul piesei "Ești fata pentru care cânt"

Trupa Proconsul se ține de promisiunea făcută pe 14 februarie și lansează videoclipul celui mai recent single. Videoclipul piesei “Ești...

Închide