Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Te cunosc de undeva: Alex Velea drept MC Hammer, rol câștigător - VIDEO

Alex Velea a câștigat o nouă ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!". Pe 12 aprilie el s-a transformat în rapperul MC Hammer, iar rugăciunea (PRAY) l-a ajutat să câștige. Horia Brenciu a fost dublat de Andreea Bănică, iar Nicole Cherry a clonat-o cu succes pe Macy Gray.
Alex Velea a câștigat o nouă emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul lui MC Hammer

Alex Velea a câștigat o nouă emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul lui MC Hammer

Horia Brenciu, Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits i-au jurizat din nou pe cei 8 concurenți cu "transformări de personalitate": Andreea Bănică, Elena Ionescu, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, Florin Ristei și Alex Mațaev.

Alex Velea a câștigat cea de-a 9-a ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!" cu transformarea sa în MC Hammer. Cum rapperul i-a fost idol muzical în copilărie, versurile n-au constituit vreo problemă. Alex Velea a impresionat și prin dansul său de efect. "Ruleta i-a oferit de 2 ori la rând" un personaj balcanic plin de savoare - Goran Bregović. De voie, de nevoie, cântărețul de muzică dance urmează să aprofundeze repertoriul sârbesc.

Clasamentul Te cunosc de undeva! din 12 aprilie 2014

  1. Alex Velea
  2. Andreea Bănică
  3. Florin Ristei
  4. Doru Todoruț
  5. Raluka
  6. Nicole Cherry
  7. Elena Ionescu (Mandinga)
  8. Alex Mațaev

Poți vota mai jos transformarea preferată!

Elena Ionescu, transformată solo în Jon Bon Jovi, a venit însoțită de colegii din trupa Mandinga. Formația a devenit Spice Girls, momentul "Wannabe" fiind destul de savuros din perspectiva rolurilor în travesti.

Video: Trupa Mandinga - Spice Girls - "Wannabe"

Chiar dacă n-a mai obținut un loc pe podium, Raluka l-a sedus pe Andrei Aradist cu o ținută sexy, caracteristică lui Cher. Cântăreața a interpretat piesa "Welcome to Burlesque".

Raluka, transformată în Cher la "Te cunosc de undeva!"

Raluka, transformată în Cher la "Te cunosc de undeva!"

Doru Todoruț și Florin Ristei nu au scăpat însă de rolurile travestite. Dacă Ristei a cântat foarte bine piesa disco din repertoriul C.C. Catch, Doru a stârnit amuzamentul încercând să pozeze "suavă" ca Oana Sârbu. El a cântat piesa Stelei Enache - "Ani de liceu", din celebrul film care a consacrat-o pe Oana Sârbu. Monica Anghel i-a oferit o demonstrație concurentului evaluat, imitând-o la rândul ei pe Oana Sârbu.

Horia Brenciu, față în față cu o clonă feminină (Andreea Bănică) la Te Cunosc de Undeva!

Horia Brenciu, față în față cu o clonă feminină (Andreea Bănică) la Te Cunosc de Undeva!

Horia Brenciu s-a privit în oglindă preț de un "Hello". Andreea Bănică a dus greul provocării de a distra telespectatorii, încercând să îl imite pe starostele juriului. În ciuda diferențelor vocale, solistei i-a reușit mai mult jocul teatral, dând replici și acționând exploziv în stilul entertainerului.

Urmărește transformările de la Te cunosc de undeva! din 12 aprilie

Video: Florin Ristei - C.C. Catch - "Cause You Are Young"

Video: Doru Todoruț - Oana Sârbu - "Ani de liceu"

Video: Alex Velea - MC Hammer - "Pray"

Video: Andreea Bănică - Horia Brenciu - "Hello"

Video: Alex Mațaev - Michael Buble - "Save the last dance for me"

Video: Nicole Cherry - Macy Gray - "I try"

Video: Elena Ionescu (Mandinga) - Jon Bon Jovi - "Always"

Transformările ediției viitoare vor fi:  Marina Voica, Jessie J, Eddy Grant, Alex Velea, Rick Astley, Will Smith, Christina Aguilera și Goran Bregovic.

Ce transformare apreciezi cel mai mult? 12/04/2014

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDelia MatacheDoru TodoruțElena IonescuFlorin RisteiHoria BrenciuNicole Cherry
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Indila a lansat clipul "Tourner Dans Le Vide" - VIDEOCLIP

Urmărește cel de-al doilea videoclip lansat de Indila: "Tourner Dans Le Vide". "Artista fără trecut" a debutat discografic cu materialul...

Închide