Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Placebo, Bastille și John Newman vin la Summer Well 2014 - LINE-UP

Organizatorii festivalului Summer Well au anunțat line-up-ul ediției din 2014. Pe 9 și 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, vor concerta Placebo, Bastille, John Newman, The National. Vezi line-up-ul complet în articol.
placebo - b3

Placebo

După ediția sold-out de anul trecut, Summer Well se întoarce în al doilea weekend din august pentru două zile de muzică, performance-uri și tehnologii noi. Festivalul Summer Well se va desfășura anul acesta în zilele de 9 și 10 august. Ediția Summer Well 2014 va avea loc tot la Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well a ajuns la cea de-a patra ediție, desfășurându-se de fiecare dată la jumătatea lunii august. 

Line-up-ul de anul acesta cuprinde nume sonore ale muzicii indie/alternative: Bastille, John Newman, Tom Odell, The 1975, The National.

LINE-UP Summer Well 2014:

 • Placebo
 • Bastille
 • The National
 • John Newman
 • Miles Kane
 • The 1975
 • Tom Odell
 • Chloe Howl
 • Reptile Youth
 • Prides

Transportul la Summer Well

Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB, care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) și circulă fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, tariful fiind în 2013 de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei fără).

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Abonamente la Summer Well 2014:

 • 199 lei (acces general)
 • 159 lei (Doar în perioada 10 aprilie - 30 aprilie și exclusiv în Orange shops)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BastillePlaceboThe National
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour cântă în piesa lui Ben Watt - "The Levels" - VIDEO

Ben Watt, fost membru al duo-ului Everything but the Girl, s-a reîntors în studioul de înregistrări, pregătind lansarea celui de-al...

Închide