Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Slayer a lansat piesa "Implode" - AUDIO

Pe 23 aprilie, în Los Angeles, a avut loc ceremonia Revolver Golden Gods, Slayer fiind printre invitații care au susținut un mini recital. Americanii au interpretat "South Of Heaven", "War Ensemble" și "Implode", care este prima compoziție nouă după 5 ani de pauză.

Slayer

Cu o durata de aproximativ 4 minute, "Implode", este o piesa tipic Slayer cu riff-uri rapide și solouri tăioase marca Kerry King. Producția poartă semnătura lui Terry Date care are în palmares colaborări cu Slipknot, Pantera, Soulfly, White Zombie, Deftones, Dark Angel, Dream Theater, Soundgarden și Limp Bizkit.

În prezent Slayer lucrează la cel de-al 11 material discogragic, primul fără Jeff Hannemann, iar printre piesele incluse pe disc se numără "Chasing Death", "Implode" și posibil "Piano Wire", care este compusă de Hanneman dar nu este terminată. Componența actuală este Tom Araya - voce, bass, Kerry King - chitară, Paul Bostaph - tobe și Gary Holt - chitară.

Jeff Hanneman, co-fondatorul trupei Slayer, s-a stins din viață joi, 2 mai 2013. Chitaristul avea 49 de ani, iar potrivit site-ului formației, a murit din cauza unei insuficiențe hepatice.

Slayer, una dintre cele mai importante trupe de thrash metal, s-a înfiinţat în anul 1981, în California, în formula Tom Araya (bass şi voce), Kerry King (chitară), Jeff Hanneman (chitară) şi Dave Lombardo (tobe). Succesul internaţional a venit cinci ani mai târziu, odată cu lansarea albumului Reign In Blood (1986), material considerat şi în prezent o capodoperă a death-metal-ului. De-a lungul timpului, trupa a lansat 11 albume de studio, patru dintre ele fiind recompensate cu discul de aur în Statele Unite. Slayer a primit cinci nominalizări la Grammy, câştigând două premii, în 2007 şi 2008, pentru piesele Eyes of the Insane şi Final Six, ambele incluse pe discul Christ Illusion.

Împreună cu Metallica, Megadeth şi Anthrax, Slayer a format „Big Four”, conceptul apărut după lansarea DVD-ului omonim ce cuprinde concertele live susţinute de cele patru formații pe 22 iunie 2010 în cadrul Festivalului Sonisphere din Sofia, Bulgaria. DVD-ul a înregistrat un succes impresionant, poziţionându-se pe prima treaptă în topuri din Statele Unite, Canada, Marea Britanie şi numeroase alte ţări din Europa.

Slayer - "Implode"

Citește mai multe despre Slayer
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay a interpretat o piesă nouă la BBC Radio 1 - "Oceans" - VIDEO

Invitați în cadrul emisiunii BBC Radio 1 Live Lounge, britanicii de la Coldplay au interpretat o piesă nouă de pe...

Închide