Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Șisu Tudor feat. Rashid și Puya - "Promisiuni" - AUDIO

Șisu Tudor a lansat piesa "Promisiuni" în colaborare cu Rashid și Puya. Melodia este extrasă de pe albumul „Mare Evadare”, ce va fi lansat pe 27 aprilie în Silver Church.

Publicat

pe

Șisu Tudor

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului „Mare Evadare”, Șisu dezvăluie piesa "Promisiuni". Melodia este interpretată împreună cu Rashid și Puya, textul aparținându-i lui Șisu. Muzica este semnată de Voice Cutz, iar aranjamentul de MLK.

Unul dintre băieții răi ai hip hopului românesc este pregătit să dezvăluie latura bună a sa, mai exact ce înseamnă să fii un spirit liber și cum poți folosi puterea în mod contructiv pentru a crea sau pentru a transmite prin muzică mesaje despre iubire, societate, curaj și vise. Noul material al lui Sișu Tudor, „Mare Evadare”, conține 23 de piese și este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se încheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanță în Mexic” și „Temnița Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raportează la stările omului....spiritual, emotional și rațional.

Invitați pe album sunt Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Secțiunea Sălăjan și alți artiști, pe care îi veți descoperi când veți asculta noul disc. Producția materialului este asigurată de un număr mare de producători, precum:CPR Productions, Double L, Voice Cutz, Piranha, Motzu, gAZAh, Shift.

Albumul "Marea Evadare" va fi lansat în cadrul unui concert în Club Silver Church, pe data de 27 aprilie.

Șisu Tudor feat. Rashid și Puya - "Promisiuni"

Trending