Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ricky Martin - "Vida", videoclip al noului single FIFA World Cup 2014

Ricky Martin vrea să cucerească din nou topurile muzicale printr-o piesă compusă pentru FIFA World Cup. Noul single "Vida", deși nu este imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014, ar putea deveni chiar mai popular decât "We Are One (Ole Ola)". Piesa va fi inclusă pe albumul "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official Album" ce va fi lansat în mai, anul acesta.
Ricky Martin -

Ricky Martin - "Vida" (secvență videoclip)

După o pauză prelungită din lumina reflectoarelor, Ricky Martin revine cu un single ce i-ar putea readuce popularitatea de la începutul carierei. Artistul a lansat videoclipul noului single "Vida", piesă cu un vibe pop tropical, perfect pentru sezonul de vară ce se apropie, dar și pentru Campionatul Mondial de Fotbal din iunie 2014.

"Vida" este o melodie compusă de Elijah King, un artist originar din Puerto Rico, la fel ca și Ricky Martin. De producție s-a ocupat Salaam Remi, videoclipul fiind filmat în martie în Brazilia pentru a fi inclus într-o campanie specială difuzată de Sony Pictures TV.

Noul single va fi inclus pe  "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official Album", ce va apărea pe piață pe data de 13 mai. În tracklistul discului se va regăsi și imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014, respectiv piesa "We Are One (Ole Ola)", interpretată de Pitbull, Jennifer Lopez și Claudia Leitte.

Nu este pentru prima oară când Ricky Martin compune o piesă pentru FIFA World Cup. Artistul a lansat în 1988 la cererea organizatorilor FIFA melodia "La copa de la vida" ("The Cup of Life"), ce a devenit hit la nivel internațional. Melodia se află în lista celor mai bine vândute single-uri ale artistului, primind certificare cu platină și aur în țări precum Franța, Belgia, Suedia, Germania.

Ricky Martin - "Vida" (Videoclip)

Citește mai multe despre Ricky Martin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul album Yanni, "Inspirato" - AUDIO

Celebrul instrumentist și compozitor Yanni va lansa pe 29 aprilie cel de-al 17-lea album de studio, intitulat "Inspirato". Discul conține...

Închide