Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Queens Of The Stone Age a lansat "Smooth Sailing" - VIDEOCLIP

Queens Of The Stone Age a dezvăluit videoclipul noului single, "Smooth Sailing". Piesa este extrasă de pe albumul "...Like Clockwork", pentru clip trupa colaborând cu regizorul Hiro Murai.
Queens of the Stone Age: Josh Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore

Queens of the Stone Age: Josh Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore

Recent, solistului şi chitaristului trupei, Josh Homme, a declarat că Queens Of The Stone Age urmează să compună noi piese pentru un viitor material.

"Avem piese mai mult decât suficiente pentru un viitor disc. Concertele sunt programate până în luna septembrie, dar imediat vom înregistra noile melodii. Când soseşte clipa de a realiza muzică, mă pierd în cel mai frumos mod. Acele momente sunt absolut minunate".

Queens Of The Stone Age a revenit anul trecut după o pauză de șase ani cu albumul “…Like Clockwork“. Cel de-al șaselea disc al americanilor a fost lansat pe 4 iunie 2013. Liderul trupei, Josh Homme, a dorit un comeback pe măsură astfel ca lista invitatilor de pe acest disc este impresionantă. Fanii pot asculta piese interpretate alături de Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana), Elton John, Trent Reznor (Nine Inch Nails, How To Destroy Angels), Mark Lanegan (Screaming Trees, Mad Season), Nick Oliveri, Jake Shears (The Scissor Sisters), Alex Turner (Arctic Monkeys) și James Lavelle (Unkle).

“…Like Clockwork” a ajuns pe prima poziţie în clasamentul Billboard, înregistrând vânzări de peste 91.000 de copii doar în prima săptămână. De asemenea, discul primit cu mult entuziasm de critica muzicală a fost nominalizat şi la trei premii Grammy, inclusiv la categoria “Cel mai bun album rock”. Ceremonia din acest an va avea loc pe data de 26 ianuarie în arena Staples Center din Los Angeles.

Queens Of The Stone Age - "Smooth Sailing"

Tracklist "...Like Clockwork":

  1. Keep Your Eyes Peeled
  2. I Sat By The Ocean
  3. The Vampyre Of Time And Memory
  4. If I Had A Tail
  5. My God Is The Sun
  6. Kalopsia
  7. Fairweather Friends
  8. Smooth Sailing
  9. I Appear Missing
  10. ...Like Clockwork

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li - "No Rest For The Wicked" - VIDEOCLIP

Lykke Li a dezvăluit videoclipul noului single "No Rest For The Wicked". Regizat de Tarik Saleh, clipul promovează o piesă...

Închide