Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Proconsul a lansat videoclipul piesei "Ești fata pentru care cânt"

Trupa Proconsul se ține de promisiunea făcută pe 14 februarie și lansează videoclipul celui mai recent single. Videoclipul piesei “Ești fata pentru care cânt” surprinde dragostea în formele cele mai sincere, de la primele emoții și până la cele mai romantice lucruri făcute din iubire.
Proconsul - ”Tu ești fata pentru care cânt” (secvență videoclip)

Proconsul - ”Tu ești fata pentru care cânt” (secvență videoclip)

Cei doi îndrăgostiți din videoclipul regizat de către Alex Ceaușu apelează la trucuri jucăușe pentru a se surprinde reciproc. Ei comunică prin mesaje scrise pe coli albe de hârtie, pe care și le arată, unul altuia, de la fereastra apartamentului.

Băieții de la Proconsul au lansat single-ul de Valentine's Day, ziua în care dragostea plutește în aer, iar piesa "Ești fata pentru care cânt" a fost dedicată doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. Totodată, piesa este declarația ideală pe care domnii o pot face partenerelor de viață, fiind inspirată de sentimentele nobile ce ne înconjoară zilnic.

"Se spune că atunci când ești îndrăgostit, ți se pare că toate cântecele de dragoste sunt despre tine și povestea ta", ne declară Bodo.

Cu o linie melodică energică și versurile pline de bună dispozitie, single-ul "Ești fata pentru care cânt" este compus de către Proconsul și crează o stare pozitivă pentru toți îndrăgostiții. Fiecare piesă nouă conturează ideea că Proconsul nu încetează să-și uimească fanii cu stilul cameleonic pe care îl abordează din punct de vedere muzical.

Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Proconsul
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
WonderDay: Noora Noor, regina soul a Norvegiei, în premieră în România

Noora Noor, regina soul a Norvegiei și una din revelațiile muzicale ale Europei, va sosi în premieră în România în...

Închide