Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Prince a lansat piesa "The Breakdown" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformişti artiști, a lansat un nou single, intitulat "The Breakdown". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum", programat spre lansare în acest an, şi este o baladă funk care se potriveşte pentru zilele ploioase.
Prince

Prince

Prince mai are o noutate pentru fani. Recent, acesta a semnat un contract cu Warner Bros. Record, care se va ocupa de promovarea şi distribuția viitorului album, dar care va relansa în acest an, cu ocazia a 30 de ani de la apariție, "Purple Rain". Discul, cel de-al 6-lea din discografia celebrului artist, a fost lansat în iunie 1984 iar noua versiune va conține multe piese în premieră.

Prince a revenit în octombrie 2012 alături de grupul 3rdEyeGirl, format din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Primul single lansat a fost “Rock N Roll Love Affair”, urmat apoi de “Breakfast Can Wait”, “FixUrLifeUp”, care beneficiază de videoclipuri, “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone”, “Groovy Potential”, “Da Bourgeoisie”și “PRETZELBODYLOGIC”.

Prince & 3rdEyeGirl - "The Breakdown"


Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile).

Citește mai multe despre 3rdEyeGirlPrince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay - "Magic" (Making Of) - VIDEO

Uneori, chiar și după ce trucurile îți sunt explicate, magia rămâne. Noul videoclip al trupei Coldplay beneficiază de atingerea artistică...

Închide