Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Pixies a lansat un nou single, "Women of War" - AUDIO

Pe 20 aprilie, cu ocazia Record Store Day, Pixies a lansat melodia "Women of War". Single-ul se vinde într-o ediție limitată și poate fi ascultat mai jos.

Pixies

"Women of War", este extrasa de pe albumul "Indie Cindy", primul material discografic al americanilor în ultimii 23 de ani. Discul conține 13 piese produse de Gil Norton, care a colaborat cu trupa și pe "Doolittle" (1989), "Bossanova" (1990) și "Trompe le Monde" (1991), dar a lucrat și cu Patti Smith, Sum 41, Echo & the Bunnymen, Foo Fighters, Tribe, Jimmy Eat World, Dashboard Confessional, Feeder, The Distillers, Maximo Park, Counting Crows, Terrorvision, The Triffids, Del Amitri, James, The Feelers, The Beekeepers, General Fiasco și Span.

Record Store Day a început în 2007 în Statele Unite iar în prezent a devenit un eveniment global, sute de magazine din toată lumea lansând CD-uri și viniluri în ediție limitată. Este o zi în care ne amintim de formatul fizic, nu digital, al unui produs și ne face să conștientizăm câtă muncă se depune pentru realizarea lui, disc care de cele mai multe ori îl avem în calculator dintr-un simplu click. Record Store Day înseamnă să mergi într-un magazin dedicat și să cauți printre rândurile de muzică în speranța că vei găsi acel disc. Mai mult, este o zi în care poți să cunoști oameni ca tine, să interacționezi, să schimbi păreri și să legi prietenii. Sigur, și mediul virtual face asta dar nu la același nivel.

Pixies - "Women of War"

De când s-a reunit în 2004, trupa Pixies a lansat doar un single, “Bam Thwok” și un cover după Warren Zevon, “Ain’t That Pretty At All”. În 2013, grupul a revenit cu “EP-1″, așteptat cu mare nerăbdare de către fani. Acesta este primul material înregistrat de grup după mai bine de 20 de ani de pauză. În același timp, este și primul album fără membrul fondator Kim Deal, care a părăsit formația la începutul anului trecut. “Another Toe In The Ocean” a fost extras de pe “EP-1″ și a avut parte de un videoclip realizat de o echipă de animație din România. Apărut în ianuarie 2014, “EP-2″ este al doilea material din serie lansărilor independente. În plus, toate EP-urile se bucură de artwork-uri semnate de Vaughan Oliver.

Citește mai multe despre Pixies
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay - "Midnight" (Giorgio Moroder Remix) - AUDIO

Giorgio Moroder, pionier al muzicii electronice și synth disco, a realizat un remix după una dintre noile piese Coldplay, "Midnight"....

Închide