Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Pixels a lansat clipul piesei "Woods" - VIDEO

Formaţia Pixels revine în atenţia noastră cu un nou videoclip. Melodia "Woods" va face parte de pe cel de-al treilea album de studio.
Trupa Pixels în concert

Trupa Pixels în concert (foto: Claudiu Popescu)

Lansarea acestui produs video a avut loc pe 15 aprilie în club Control unde trupa a susţinut un concert. Personajele principale din clip sunt Corneliu Ulici şi Oana Rusu, acesta beneficiind de semnătura regizorală a lui Bogdan Theodor Olteanu, fiind editat şi produs de toboşarul trupei, Tudor D Popescu. Filmările s-au desfăşurat în Bucureşti şi în două cluburi de referinţă, în unele cadre putând fi zăriţi şi componenţi ai trupei.

Trupa a putut fi ascultată live de-a lungul anilor la diferite festivaluri precum Delta Music Fest, Coke Live sau Stufstock, în opening act-uri pentru Sophie Ellis Bextor, UNKLE, Sofa Surfers sau Deus, dar şi în cadrul emisiunii Guerrilive Radio Session. Până acum, au fost lansate două albume: "Fire Exit" (2008), produs de La Strada Music şi "TKOVCTRL" (2012), producţie independentă Pixels & Club Control. "Silk and Silicone",  "December", "Take Over Control", "Papa was a Lover" sunt doar câteva dintre hiturile trupei.

În prezent, Pixels se prezintă în formula Cătălin Rulea (voce, chitară, synth), Andreas Aron (voce, bass), Tudor D Popescu (tobe), Liviu Iancu (voce, clape) şi Irina Creangă (backing vocals). Vezi videoclipul unei alte piese radio-friendly mai jos.

PIXELS - Woods VIDEOCLIP OFICIAL

Citește mai multe despre Pixels
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Johnson: AC/DC va înregistra un nou album

După zvonurile apărute în presa australiană, despre o posibilă destrămare, solistul trupei AC/DC, Brian Johnson, a declarat că în luna...

Închide