Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Pharrell Williams, în lacrimi la Oprah - VIDEO

Pharrell Williams a fost copleșit de emoții în cadrul ultimei sale întâlniri cu Oprah. Considerat unul dintre cei mai buni producători ai momentului, artistul a plâns cu lacrimi de fericire după vizionarea unui clip ”Happy” realizat de către fani din diferite colțuri ale lumii. Înregistrarea video din cadrul emisiunii poate fi urmărită în articol.

Pharrell Williams la Oprah

Hitul "Happy" i-a adus lui Pharrell Williams mai mult decât artistul ar fi sperat vreodată. În interviul acordat recent lui Oprah Winfrey, acesta a povestit care a fost de fapt parcursul acestei melodii atât de îndrăgite de public.

"La început niciun post de radio nu a vrut să difuzeze piesa (lansată în iunie). În noiembrie am lansat videoclipul și deodată, boom. Și vreau să spun că a fost literalmente o explozie. Iar noi ne întrebam << ce se întâmplă ?>>. Oameni de peste tot postau clipuri cu ei, nici măcar nu mai era piesa mea."

Hitul "Happy" s-a bucurat și încă se bucură de un succes răsunător în întreaga lume, intrând în clasamentele muzicale din peste 175 de țări. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări și orașe, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada.

În cadrul emisiunii lui Oprah, Pharrell a avut ocazia de a urmări un astfel de clip realizat de fani. Copleșit de emoții, artistul a izbucnit în lacrimi, justificându-și apoi reacția.

"Sentimentul este unul copleșitor pentru că fac ceea ce îmi place și apreciez faptul că oamenii au crezut în mine în toți acești ani și că am putut ajunge să simt ceea ce simt acum", a explicat Pharrell Williams.

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" îl face pe Pharrell Williams să plângă

Citește mai multe despre Pharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cezar Ouatu lansează albumul "The Voice of Love"

"The Voice of Love" este albumul de debut al lui Cezar Ouatu în lumea pop opera. Discul conține teme din...

Închide