Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Peter Hammill cântă în premieră la Palatul Brukenthal din Sibiu

Cea mai influentă și impresionantă voce a rockului progresiv din toate timpurile, Peter Hammill, va susțiune în premieră în România un concert solo la festivalul ARTmania 2014. Evenimentul are loc pe 7 august la Palatul Brukenthal din Sibiu.

Peter Hammill

Peter Hammill s-a născut pe 5 noiembrie 1948 în Londra și a început cariera de solist vocal și compozitor pentru Van der Graaf Generator, un proiect total neconvențional care a marcat profund cultura anilor '70. Atitudinea curajoasă și nonconformistă a artistului de atunci s-a păstrat până în zilele noastre. Hammill rămâne și astăzi devotat importanței aplicării științei, inteligenței și pasiunii în creația muzicală în locul urmăririi succesului comercial.

Van der Graaf Generator s-a format în 1978, anul în care Peter Hammill deținea un portofoliu de șapte albume solo, cu o diversitate impresionantă de abordări lirice și teme muzicale. Pentru cine nu a ascultat abordarea proto-punk din “Nadir’s Big Chance”, nu a simțit emoțiile copleșitoare din “Over” sau nu fost amețit de aranjamentele neconvenționale din “The Silent Corner and the Empty Stage” până la momentul concertului de la Sibiu, nu va crede că Peter Hammill a fost geniul din spatele acelorași opere de artă.

Arta propusă de Hammill a fost întotdeauna independentă și necompromisă, motivul probabil pentru care a fost menționat ca sursă de inspirație pentru atât de mulți mari artiști. În plus, față de nenumăratele albume solo, a scris muzică pentru balet, film și televiziune.

Preț bilete concert Peter Hammill la ARTmania Sibiu:

  • 100 lei

Locurile sunt limitate, doar 350 de spectatori se vor bucura de experienţa live oferită de Peter Hammill.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Peter Hammill
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Asaf Avidan, distins cu 5 nominalizări la World Music Awards

Asaf Avidan, artistul care prin stilul unic și inflexiunile vocale a cucerit industria muzicală, a fost distins cu 5 nominalizări...

Închide