Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Eurovision 2014: Paula Seling și Ovi au lansat videoclipul "Miracle"

Paula Seling și Ovi au dezvăluit videoclipul melodiei cu care ne vor reprezenta la Eurovision 2014. "Miracle" spune povestea miracolului renaşterii naturii printr-un scenariu ce îmbină arta coregrafică cu cea fotografică. Detaliile au fost puse la punct de echipa regizorului Alex Ceauşu.
Paula Seling și Ovi - ”Miracle” (secvență videoclip)

Paula Seling și Ovi - ”Miracle” (secvență videoclip)

Paula Seling și Ovi sunt pregătiți pentru semifinala Eurovision 2014 de pe data de 8 mai. Cei doi au lansat recent videoclipul piesei "Miracle", cu care ne vor reprezenta la Copenhaga. Prin imagini pline de culoare și un dans coregrafic de efect asigurat de Judith State și Mircea Andrei Ghinea, clipul ipostaziază miracolul renaşterii naturii. Filmările au avut loc în studiourile MediaPro, desfășurându-se pe parcursul unei singure zile. Editarea şi efectele vizuale au fost cele care au necesitat ceva mai mult timp, echipa coordonată de regizorul Alex Ceauşu lucrând câteva zile pentru finalizarea videoclipului "Miracle".

„Miracolul nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, şi a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 şi începeam munca la producţia piesei. E o bucurie să văd astăzi forma completă acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesionişti adevăraţi, precum regizorul Alex Ceauşu şi coregrafa Judith State.” - Ovi

Paula Seling este, de asemenea, încântată de noul videoclip "Miracle", apreciind în special mesajul pe care acesta îl transmite.

„Îmi place mult viziunea lui Alex Ceauşu. Clipul vorbeşte despre miracolul vieţii, venit din alt miracol – al iubirii. În camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol – apa, sursa vieţii. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune şi Albert Einstein. Filmările au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, într-o casă fără încălzire, prin care bătea vântul, unde mai apoi ne-a plouat artificial şi ne-a suflat taifunul. E bine că nu am răcit, deşi am suferit, ceva timp, de frig, cântând în ploaie şi vânt. În final, videoclipul este… miraculos. Sperăm să vă placă.” - Paula Seling

Ovi face din nou echipă cu Paula Seling pentru concursul Eurovision. Cei doi au mai reprezentat România în 2010 cu piesa "Playing With Fire". Duetul a fost de succes, câștigând numeroase voturi, care au poziționat țara noastră pe locul 3 în competiție. Acum, cei doi sunt hotărâți să repete istoria la Eurovision 2014 cu melodia "Miracle".

Pe 29 aprilie, Paula şi OVI vor pleca spre Copenhaga, unde se desfăşoară finala internaţională Eurovision Song Contest 2014. În competiție sunt înscrise 37 de ţări, reprezentanţii noştri urmând a urca pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi – dacă se califică – în finala din 10 mai.

VIDEOCLIP: Ovi și Paula Seling - "Miracle"

Citește mai multe despre OviPaula Seling
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli acces pentru concertul Amon Amarth de la Arenele Romane

Amon Amarth va concerta pentru a doua oară în România pe 29 aprilie 2014 la Arenele Romane din Capitală. Evenimentul...

Închide