Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Paolo Nutini a interpretat o piesă nouă la BBC - "One Day" - VIDEO

Paolo Nutini continuă promovarea noului album "Caustic Love" prin dezvăluirea unei piese noi, "One Day". Melodia a fost interpretată în premieră în cadrul emisiunii "Later... with Jools Holland" de la BBC Two. Noul single este extras de pe cel de-al treilea album al artistul scoțian, "Caustic Love", ce a debutat recent pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie cu vânzări de peste 100.000 de exemplare.

Paolo Nutini live la BBC

După "Scream" (Funk My Life Up),  "Iron Sky" și "Better Man", Paolo Nutini continuă promovarea noului său album prin dezvăluirea unei piese noi - "One Day". Cu ochii închiși, în stilul ce îl caracterizează, tânărul artist a captivat telespectatorii BBC printr-o prestație live ireproșabilă.

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani, "Caustic Love", a apărut pe piață pe 14 aprilie, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Materialul s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B de la 1970 - ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker - încoace.”

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Paolo Nutini - "One Day" (Live )

Citește mai multe despre Paolo Nutini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron - "Masă pentru doi" - VIDEOCLIP

Trupa byron a lansat videoclipul piesei "Masă pentru doi", al doilea single de pe soundtrackul serialului HBO "Rămâi cu mine".

Închide