Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Outkast, Manic Street Preachers și Calvin Harris cântă la Sziget

Festivalul Sziget 2014 va avea loc în perioada 11 şi 18 august, în aceeași locație – binecunoscuta insulă Obudai din inima Budapestei. Noile nume confirmate sunt Outkast, Manic Street Preachers, Calvin Harris, The 1975 și Deadmau5.

Sziget 2014

Organizatorii festivalului Sziget au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, nume noi dar și câteva detalii despre structura programului. Astfel, Outkast, Manic Street Preachers și The 1975 se adaugă line-up-ului din care mai fac deja parte nume ca Queens of the Stone Age, The Prodigy, Macklemore, Imagine Dragons, Bastille, Skrillex, Placebo, Lily Alen și The Kooks. Spectacolul final care va închide festivalul, va fi oferit de Calvin Harris în timp Deadmau5 deschide ediția din acest an a festivalului.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale, un loc popular de întâlnire pentru fani din toate colțurile lumii, ediția din 2014 având loc în perioada 11 şi 18 august, în aceeași locație – binecunoscuta insulă Obudai din inima Budapestei.

Conferința de presă a dezvăluit multe schimbări în ceea ce privește locul și structura programului. Una dintre cele mai importante este faptul că Ziua 0 va oferi un program la fel de puternic ca și zilele obișnuite, programul conținând nume ca Anti-Flag, Ska-P sau Queens of the Stone Age. De asemenea, să nu uităm că în Ziua 0 va avea loc și spectacolul de deschidere, oferit de Deadmau5, astfel încât pe lângă spectacolul final susținut în acest an de Calvin Harris, vizitatorii vor avea parte și de o petrecere spectaculoasă care să incălzească atmosfera, pregătind mulțimea pentru o săptămână de distracție non-stop.

OutKast - "Hey Ya!"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Calvin HarrisDeadmau5Manic Street PreachersOutkastThe 1975
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclip nou Passenger - "Heart's on Fire"

Passenger transmite prin noul single "Heart's on Fire" emoția amintirii unei iubiri ce nu se uită, indiferent câți ani ar...

Închide