Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Omul cu Șobolani a lansat un nou videoclip - "Pandora"

Omul cu Șobolani a deschis Cutia Pandorei. Gelozia, Lăcomia, Vanitatea și Cruzimea se regăsesc în tematica celui de-al 5-lea single OCS extras de pe albumul "Marea Căutare". Videoclipul a fost realizat de Dragoș Ometita și Vlad Giogu.
Omul cu Șobolani - ”Pandora”

Omul cu Șobolani - ”Pandora”

Omul cu Șobolani continuă promovarea albumului "Marea Căutare" prin lansarea unui nou single. "Pandora" a avut premiera pe TV în cadrul emisiunii "Neam Trezit", unde membrii OCS au prezentat și videoclipul noii piese.

"Pandora păstrează filmul albumului - albumul fiind unul introspectiv și cu mari căutări noi. Am dat de Cutia Pandorei pe care am deschis-o", a spus Dan Amariei în cadrul emisiunii de la Prima TV.

Videoclipul a fost filmat în aproximativ 12 ore, partea dificilă a realizării lui fiind procesul de prelucrare, care s-a prelungit până la aproape 2 săptămâni.

"Videoclipul a fost făcut din foarte multe fotografii. A făcut Dragoș la poze de i-au ieșit pe nas" - Dan Amariei

Cel de-al optulea material al trupei, "Marea Căutare", a fost lansat pe 11 octombrie, în clubul Colectiv din București - Vezi poze și citește recenzia concertului. Pentru disc, cei de la Omul cu șobolani au colaborat cu producătorul Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music, iar membrii formației sunt extrem de încântați de rezultat și speră să mai lucreze cu el și pe viitor. Interesant este că nu grupul l-a abordat pe producătorul englez, ci acesta a făcut primul pas și a spus că vrea să lucreze cu OCS. Titlul discului descrie cel mai bine starea în care se află trupa. Dan Amariei, Nicolae Amara, Mihnea Dobrotă și Radu Andrei sunt într-o continuă căutare de identitate, stil, inspirație. Este un proces ce nu are început și sfârșit, dar pe parcurs dă naștere unor creații artistice inedite. De pe album, formația a mai lansat single-urile "Caută", "Visule" feat. Bean, "Ridică-te și mergi în mâini", "Am ce dau" și "Apă de izvor".

Omul cu Șobolani - "Pandora" (Videoclip)

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zu Music Awards - Câștigători, poze de pe covorul verde

ZU Music Awards, primul show de premii muzicale din țară organizat de un post de radio, a reunit pe aceeași...

Închide