Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Motley Crue lansează piesa "All Bad Things Must Come To An End"

După anunțul de retragere, Motley Crue le oferă fanilor cadoul de bun rămas. Ultima piesă compusă de americani poartă numele "All Bad Things Must Come To An End" și va fi lansată ca single odată cu începerea turneului de adio.

Motley Crue

Producătorul compoziției este James Michael care a spus că "All Bad Things Must Come To An End" este o piesă de excepție. Turneul, care va dura 2 ani, începe pe 2 iulie și îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Nu este exclus ca Motley Crue să revină la București în 2015 după concertul susținut la festivalul OST Fest 2012. Pentru ca anunțul retragerii să fie credibil, membrii Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că trupa nu va mai concerta după 2015.

Deși nu sunt chiar bătrâni pentru a se retrage – Vince Neil (53 de ani), Tommy Lee (52 de ani), Nikki Sixx (56 de ani) și Mick Mars (63 de ani) – motivul pare a fi starea de sănătate a chitaristului. Mars, care neagă că acesta este adevărul, suferă încă de la vârsta de 17 ani de spondilită anchilozantă, boală care afectează coloana vertebrală (aceasta se deformează şi îşi pierde mobilitatea).

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile “Shout at the Devil” (1983), “Theatre of Pain” (1985) şi “Girls, Girls, Girls” (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie fiind unică şi atent pregătită.

Motley Crue - "If I Die Tomorrow"

Citește mai multe despre Motley Crue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 - "Robbers" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Droguri, băutură, iubire, obsesii și viață trăită pe muchie de cuțit. Acestea sunt elementele cheie ale noului videoclip The 1975....

Închide