Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Moartea lui Kurt Cobain, reanalizată în "Soaked In Bleach" - TRAILER

Chiar dacă au trecut 20 de ani de la moartea solistului Nirvana, subiectul este în continuare exploatat. Un nou documentar în regia lui Benjamin Statler pune din nou sub lupă documente din dosarele oficiale ale investigației, înregistrări audio și mărturii ale experților. Concluziile acestei reexaminări conduc la ideea unei crime și nu a unei sinucideri. Trailerul "Soaked In Bleach" poate fi urmărit în articol.

Kurt Cobain

Cazul morții solistului Nirvana pare a fi departe de a se închide. Deși au trecut 20 de ani de la tragicul eveniment, părerile privind cauza morții sale sunt în continuare împărțite. În noul documentar "Soaked In Bleach", indiciile sunt puse din nou cap la cap pentru a se ajunge la o ipoteză ce a mai fost expusă și de BBC în urmă cu 10 ani. Conform documentarului realizat de Benjamin Statler, Richard Middelton și Donnie Eichar, principalul suspect în cazul morții lui Kurt Cobain rămâne Courtney Love.

În trailer-ul filmului sunt prezentate fragmente esențiale ale noii investigații. Aflăm astfel că Tom Grant, detectivul particular angajat de Courtney Love pentru a-l găsi pe Cobain, a privit-o cu suspiciune pe soția artistului încă de la început.

"Nu mi s-a părut a fi tristă în niciun moment", a declarat acesta. "Cred că au fost anumite lucruri care nu mi s-au spus. Și nu se întâmplă des ca un detectiv particular să-și acuze clientul."

În susținerea ipotezei conform căreia Courtney Love l-ar fi ucis pe soțul său, Kurt Cobain, documentarul prezintă și o înregistrare audio a unei convorbiri telefonice. Courtney spune în cadrul respectivei discuții că poate nega acuzațiile și lumea o va crede.

"Pot nega totul, până la ultimele detalii, iar oamenii mă vor crede dacă voi face asta. Orice tip de publicitate e bună până la un anumit grad." - Courtney Love

Pentru mai multe detalii privind acest nou documentar puteți urmări trailer-ul de mai jos.

"Soaked In Bleach" - TRAILER

Citește mai multe despre Courtney LoveKurt CobainNirvana
RECOMANDARE:Cumpără biografia lui Kurt Cobain

Cumpără biografia lui Kurt Cobain scrisă de Christopher Sandford

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue - "I Was Gonna Cancel" - LYRIC VIDEO

Kylie Minogue începe promovarea celui de-al doilea single de pe albumul "Kiss Me Once" prin lansarea unui lyric video. "I...

Închide