Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mike Oldfield a lansat "Moonshine" - VIDEOCLIP

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield a lansat un nou videoclip pentru piesa "Moonshine". Melodia este inclusă pe albumul "Man On The Rocks" și îl are ca invitat pe solistul Luke Spiller.

Mike Oldfield

Cel de-al 25-lea album de studio al celebrului artist a fost lansat pe 3 martie 2014 în parteneriat cu cei de la Virgin Records și este disponibil în format standard CD, dublu vinil, digital download și deluxe edition. "Man On The Rocks" a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanic Stephen Lipson, care a lucrat de-a lungul carierei cu Jeff Beck, Paul McCartney, Cher, Grace Jones, Annie Lennox, Pet Shop Boys și Simple Minds.

Mike Oldfield, în vârstă de 60 de ani a lansat ultimul album, intitulat "Music of the Spheres", în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

La începutul acestui an Mike Oldfield a lansat și un album de remixuri, intitulat "Tubular Beats". Discul conține cele mai cunoscute piese ale artistului, dar remixate plus o compoziție nouă, intitulată "Never Too Far", care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Mike Oldfield - "Moonshine"

Tracklist "Man On The Rocks":

 1. Sailing
 2. Moonshine
 3. Man On The Rocks
 4. Castaway
 5. Minutes
 6. Dreaming In The Wind
 7. Nuclear
 8. Chariots
 9. Following The Angels
 10. Irene
 11. I Give Myself Away (Cover William McDowell)

Mike Oldfield s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani când a format împreună cu sora lui trupa Sallyangie, iar la 16 ani cânta la chitară bas în Soft Machine. În 1972 s-a întâlnit cu Richard Branson, care se pregătea să-și lanseze noua sa casă de discuri, Virgin Records, iar în 1973 a apărut albumul de debut “Tubular Bells“. Albumul, pe care Oldfield a cântat la mai mult de 20 de instrumente și care acoperă mai multe genuri muzicale, a avut un succes colosal, intrând în Top 10 în Marea Britanie, unde a rămas 279 de săptămâni, o performanță reușită doar de zece albume în istoria acestui clasament. De atunci celebrul artist a mai lansat 23 de albume, care s-au vândut în zeci de milioane de unități în toată lumea.

Citește mai multe despre Luke SpillerMike Oldfield
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sebastian Bach a lansat videoclipul "Temptation"

După o pauză de 3 ani, fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, revine în atenția fanilor cu un nou material...

Închide