Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lykke Li - "No Rest For The Wicked" - VIDEOCLIP

Lykke Li a dezvăluit videoclipul noului single "No Rest For The Wicked". Regizat de Tarik Saleh, clipul promovează o piesă cu o încărcătură emoțională puternică și versuri scrise pentru a deveni nemuritoare.

Publicat

pe

Lykke Li - "No Rest ForThe Wicked" (secvență videoclip)
Lykke Li - "No Rest ForThe Wicked" (secvență videoclip)

Agenda artistei suedeze Lykke Li pare destul de încărcată. După lansarea videoclipului "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" și a single-ului "Du är den ende" ("You Are the Only"), soundtrack al thriller-ului "Tommy", artista se menține prezentă în atenția publicului printr-un nou single. "No Rest For The Wicked", extras de pe albumul "I Never Learn", păstrează același sound apăsător, devenit deja o emblemă Lykke Li.

Albumul "I Never Learn", ce va apărea pe piață în mai 2014, este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

"Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși", a declarat Lykke Li într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone. "M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  'Save the Last Dance for Me' sau hitul Foreigner - 'I Want to Know What Love Is'. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese",  a declarat Lykke Li pentru revista Rolling Stone.

Tracklist Lykke Li - "I Never Learn":

  1. 'I Never Learn'
  2. 'No Rest for the Wicked'
  3. 'Just Like a Dream'
  4. 'Silverline'
  5. 'Gunshot'
  6. 'Love Me Like I'm Not Made of Stone'
  7. 'Never Gonna Love Again'
  8. 'Heart of Steel'
  9. 'Sleeping Alone'

Lykke Li - "No Rest For The Wicked" - VIDEOCLIP

Trending