Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Lykke Li a lansat o piesă nouă, "Gunshot" - AUDIO

Lykke Li a dezvăluit cel de-al treilea single de pe noul album "I Never Learn". Ca și celelalte piese de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.
Lykke Li

Lykke Li (foto: Dennis DeVoy)

Lykke Li continuă promovarea noului disc "I Never Learn" prin lansarea celui de-al treilea single, "Gunshot" . Artista a dezvăluit anterior piesele "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" și "No Rest For The Wicked", precum și single-ul  "Du är den ende" ("You Are the Only"), soundtrack al thriller-ului "Tommy", în care Li și-a făcut debutul cinematografic.

Într-un interviu acordat revistei NME, artista suedeză a mărturisit că din perspectiva sa, discul "I Never Learn" este cea de-a treia parte din trilogia albumelor sale, susținând că noile piese acoperă intensa perioadă a tinereții sale.

"Văd albumele mele ca pe un fel de trilogie -  'Youth Novels' a fost primul, iar acesta de acum este, sper, ultimul capitol", a declarat Lykke Li, adăugând "Piesele sunt întotdeauna despre mine și despre vinovăția, rușinea, durerea, mândria și confuzia pe care le simți fiind femeie. Întotdeauna am avut sentimentul că sunt neînțeleasă. Ca femeie ești judecată pentru imagine și alte lucruri despre care nu îmi pasă cu adevărat. Aș vrea să fiu percepută drept artist și compozitor, și nu un star pop. Simt că mi-am găsit vocea cu adevărat."

Albumul "I Never Learn" va apărea pe piață în mai 2014 și este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

Tracklist Lykke Li - "I Never Learn":

  1. 'I Never Learn'
  2. 'No Rest for the Wicked'
  3. 'Just Like a Dream'
  4. 'Silverline'
  5. 'Gunshot'
  6. 'Love Me Like I'm Not Made of Stone'
  7. 'Never Gonna Love Again'
  8. 'Heart of Steel'
  9. 'Sleeping Alone'

Lykke Li - "Gunshot"

Citește mai multe despre Lykke Li
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Șisu Tudor feat. Rashid și Puya - "Promisiuni" - AUDIO

Șisu Tudor a lansat piesa "Promisiuni" în colaborare cu Rashid și Puya. Melodia este extrasă de pe albumul „Mare Evadare”,...

Închide