Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

London Grammar a lansat un nou videoclip - "Sights"

London Grammar continuă promovarea albumului "If You Wait" prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul "Sights" este cel de-al 7-lea extras de pe discul de debut al britanicilor.
London Grammar

London Grammar

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. După piese precum "Hey Now", "Nightcall" și "Strong", trio-ul continuă să impresioneze prin prestații live de excepție și melodii noi ce păstrează sound-ul muzicii atmosferice cu care și-au câștigat fanii. Noul single "Sights" poartă, de asemenea amprenta London Grammar, captivând ascultătorul prin vocea solistei și ansamblul viorilor. Videoclipul este regizat de Giorgio Testi, fiind filmat la The Troxy, în Londra.

London Grammar este încă o formație proaspătă în peisajul muzical. Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe) s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

"Era sfârșitul lui decembrie când am postat pe Soundcloud piesa "Hey Now". Aceasta a fost prima noastră melodie și publicul a reacționat incredibil, mult mai entuziast decât ne-am fi așteptat vreodată. Într-adevăr, era una dintre piesele noastre preferate, dar nu era o piesă în adevăratul sens al cuvântului. E mai mult un vibe decât o piesă. În momentul în care a fost atât de bine primită în rândul publicului a deschis multe orizonturi pentru noi, în special în Australia, unde, dintr-un motiv inexplicabil, oamenii s-au îndrăgostit de ea. " - London Grammar

În februarie 2013 a apărut și primul EP al trupei, "Metal & Dust", trio-ul semnând cu una dintre cele mai influente case de discuri din Franța, Because Music. Albumul de debut, "If You Wait", a fost lansat în septembrie 2013, sub egida Ministry of Sound. Discul s-a clasat pe poziția a doua în topul albumelor din UK.

London Grammar - "Sights" (Videoclip)

Citește mai multe despre London Grammar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja și Mike Terrana lanseaza "Beauty & The Beat"

Solista Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana s-au gândit că a sosit vremea ca cei care nu au ajuns la...

Închide