Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Linkin Park a dezvăluit tracklistul discului "The Hunting Party" și titlul noului single

Linkin Park a dezvăluit titlurile celor 12 piese incluse pe noul album "The Hunting Party". În curând fanii trupei vor putea asculta și un nou single. Artwork-ul piesei "Until It's Gone" a dat de veste că acesta va fi cel de-al doilea extras de pe disc.
Linkin Park

Linkin Park

"The Hunting Party" va fi unul dintre cele mai agresive albume Linkin Park de până acum. Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, astfel intervenind schimbări de nuanță în privința sound-ului. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

Linkin Park - "The Hunting Party" (TEASER ALBUM)

Tracklist "The Hunting Party"

1 - Keys To The Kingdom
2 - All For Nothing (feat. Page Hamilton)
3 - Guilty All The Same (feat. Rakim)
4 - The Summoning
5 - War
6 - Wastelands
7 - Until It's Gone
8 - Rebellion (feat. Daron Malakian)
9 - Mark The Graves
10 - Drawbar (feat. Tom Morello)
11 - Final Masquerade
12 - A Line In The Sand

"The Hunting Party" va apărea pe piață pe 17 iunie 2014. Primul single de pe acest disc, "Guilty All the Same", a fost lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda.

Următoarea piesă ce va fi extrasă de pe noul album se numește "Until It's Gone". Mai jos puteți vedea artwork-ul celui de-al doilea single Linkin Park.

"Until It's Gone" artwork

"Until It's Gone" artwork

Citește mai multe despre Linkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Let it go" (Frozen) în variantă heavy metal - VIDEO VIRAL

Nu se întâmplă în fiecare zi ca o piesă compusă pentru un film Disney să ajungă pe mâinile unui chitarist...

Închide