Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Linkin Park se numește "The Hunting Party" - VEZI ARTWORK

Noul disc Linkin Park se numește "The Hunting Party" și va fi lansat pe 17 iunie 2014 sub egida Warner Bros. Records. Albumul este cel de-al șaselea din cariera formației și este primul produs de Mike Shinoda și Brad Delson.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

"The Hunting Party" va fi unul dintre cele mai agresive albume Linkin Park de până acum. Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, astfel intervenind schimbări de nuanță în privința sound-ului. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

Linkin Park - ”The Hunting Party” (cover artwork)

Linkin Park - ”The Hunting Party” (cover artwork)

Chitaristul Brad Delson a ținut, de asemenea, să menționeze că noul disc are "mult, mult mai multă chitară" decât oricare alt material al trupei.

"Sunt foarte multe solo-uri de chitară pe album. Și dezvăluirea vine din partea cuiva care a fost citat spunând că le urăște", a declarat Brad Delson într-un interviu acordat Music Radar, adăugând: "Nu e vorba că le-aș detesta ca ascultător, ci pur și simplu nu vreau să le cânt; am cam neglijat solo-urile. Încă de la începuturile trupei am simțit că piesele pe care le compuneam nu aveau loc de solo-uri din punct de vedere estetic. Noile compoziții, în schimb, par să ceară solo-uri. Simt că fiecare piesă are câte un solo."

Primul single extras de pe albumul "The Hunting Party" se numește "Guilty All the Same" și a fost lansat în colaborare cu rapper-ul Rakim, unul dintre idolii lui Mike Shinoda. Vara aceasta Linkin Park va pleca în turneu cu 30 Seconds to Mars și Afi, un bun prilej pentru promovarea noului disc.

Linkin Park - "Guilty All the Same" feat. Rakim - LYRIC VIDEO

Comentează

Trending