Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Lily Allen s-a întors la dulcele stil sarcastic - "Sheezus" - VIDEOCLIP

Lily Allen a revenit la stilul sarcastic ce a i-a oferit o poziționare distinctă în muzica pop. "Sheezus" are abordarea de care artista britanică avea nevoie pentru a recâștiga încrederea fanilor mai vechi.

Publicat

pe

Lily Allen - "Sheezus" (secvență videoclip)
Lily Allen - "Sheezus" (secvență videoclip)

Deși industria pop este adeseori uniformizată prin eforturile managerilor de a comercializa orice piesă, există și câteva excepții. Lily Allen nu s-a încadrat niciodată în stereotipul prințesei pop, deși casele de discuri au încercat să dea muzicii sale o direcție diferită, astfel încât să ajungă la mase.

În martie, artista a fost neașteptat de sinceră atunci când unul dintre fani i-a criticat noile piese.

"Noile piese lansate de Lily Allen sunt porcării docile specifice muzicii pop. E atât de dezamăgitor. A lansat niște porcării doar ca să încaseze niște cecuri", a scris pe Twitter un fan de-al lui Lily.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

"Da, ceea ce ai auzit până acum e o porcărie. Tot ce pot să fac este să-mi dau toată silința, deși casele de discuri și posturile de radio nu vor să promoveze piesele mai bune", a replicat Lily Allen.

Ascultând noul single "Sheezus", am putea spune că Lily Allen s-a întors la bunele sale obiceiuri și la stilul care i-a oferit o altfel de poziționare în industria muzicală. Cu referințe directe la reginele muzicii pop, Lily le cere coroana, însă nu pentru că ar vrea să o poarte, ci pentru că i se pare ridicol că există o astfel de coroană.

"E ridicol pentru că menționez nume precum Beyonce, Katy Perry, Rihanna, deși nu cred că ar fi posibil să iau nici măcar un mic diamant de pe coroanele lor. Ideea piesei este că e ridicolă întreaga situație", a povestit artista într-un interviu acordat MTV.

Lily Allen - "Sheezus" (Videoclip)

Trending