Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

CONCERT: Lara Fabian revine în România în toamnă

Fanii cântăreței belgiene au motiv de bucurie: Lara Fabian va reveni la București pe 20 octombrie 2014. Primele ei concerte de la Sala Palatului datează din 17 și 18 martie 2012 și au fost sold-out.
Lara Fabian

Lara Fabian

După premiera sold-out din martie 2012, Lara Fabian (44 de ani) va cânta din nou în fața fanilor din România. Concertul va avea loc la Sala Palatului pe 20 octombrie 2014. Artista își va promova la București albumul "Le Secret", lansat pe 15 aprilie 2013. După București, Lara va cânta și la Sofia în două seri consecutive (22 și 23 octombrie).

Momentan nu au fost comunicate prețurile biletelor și nici data la care vor fi puse în vânzare. Vom reveni cu informații imediat ce vor fi disponibile.

Cu prilejul primei vizite la București, Lara Fabian a susținut două concerte sold-out la Sala Palatului, pe 17 și 18 martie 2012. Cântăreața a fost primită cu multă căldură de fanii din România. Spectatorii au acompaniat-o în celebra interpretare “Je T'aime”. Întreaga sala a ridicat în aer mii de inimi tipărite cu mesajul “Tu nous as manqué” (Ne-ai lipsit).

VIDEO: Lara Fabian la București pe 17 martie 2012

Poze de la primul concert Lara Fabian în România

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Click pentru a deschide galeria de poze Lara Fabian

Lara Fabian compune muzică din 1978, după ce a primit un pian din partea părinților. În 1986 a înregistrat primul ei single, "L’Aziza est en pleurs", după câștigarea premiului întâi la concursul "Le Tremplin de Bruxelles". Celebritatea a venit peste doi ani odată cu piesa "Croire", cu care a reprezentat Belgia la Eurovision. În 27 de ani de carieră, artista a lansat 11 albume de studio, 4 materiale live și 2 compilații.

Cel mai recent album lansat Lara Fabian datează din aprilie 2013. Materialul a adus 17 piese noi, primul single extras fiind "Deux ils, Deux elles" - o piesă despre toleranță și acceptarea comunităților LGBT. Videoclipul oficial poate fi urmărit în continuare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lara Fabian
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat piesa "The Breakdown" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformişti artiști, a lansat un nou single, intitulat "The Breakdown". Melodia este inclusă pe albumul...

Închide